bosscorelli Ja sam si nedavno stavio dual boot win/ubuntu da imam radno okruzenje i za gaming odvojeno. Mislim da mi je trebalo nekih 2-3 sata da mi se drugi monmitor tocno prikazuje. Al ajd, uzdizem se informaticki lol.
Heat bosscorelli Kad si stavio? Očekuj jednog dana da ti Windows prebriše boot loader, osim ako nešto nisu promijenili u zadnje vrijeme.
bosscorelli Heat Prije nekih mjesec dana. Kaj to znaci jednog dana , jesu to nagadanja nekog random lika koji ima svoj blog pa tamo pise o cijepivima i Gatesu/Sorošu ili je to informaticka zajednica prihvatila kao cinjenicu ? lol
Heat bosscorelli Windows update obriše boot loader i od toga trenutka ti ulazi samo u Windows. Dogodi se čak i ako si se cijepio protiv bjesnoće.
Fico Nisam neko vrijeme vrtio dual-boot, ali moram priznati da se s takvim problemom nisam nikada susreo.
Heat Fico Meni se dogodilo s Win 10, navodno je rEFInd boot loader riješio problem, ali nisam probao.
Fico Heat Evo, bit cu iskren, stvarno mislim da te posralo do te razine da komotno igras EuroJackpot, dobre sanse da osvojis
Torgue Tzereen Je li trebao pobijediti netko drugi? Ili ste zadovoljni? Ili nemate pojma o čemu pričam… Da.