klinjo Oprostite ekipa ako sam vam rekel nekaj svojeg iz privatnog života
Čisto jedna digresija, možda malo neumjesna, ali sjetio si me s ovim. Prije par tjedana radim analizu dostupnih mi podataka u bazi i pogodite tko je udijelio najviše upvotea na forumu. Ovaj gospodin. I to za nekoliko tisuća više od idućeg na listi.
I baš u tom trenutku me baciš na razmišljanje. Možemo sad promišljati o modernom društvu, lajkovima kao okosnici istog i lažnim vrijednostima koje pruža ova imaginarna brojka, ali ovaj forum nije društvena mreža i većina toga pada u vodu. Nemam(o) pojma kako se zoveš ni gdje živiš, a pritom si i relativno neaktivan po pitanju pisanja, što zapravo eliminira bilo kakvu teoriju o stvaranju tobože lažne slike o sebi ili internet personi. I zaključim tada, iza tog avatara i aliasa nalazi se jedna jebeno dobra osoba. To i potvrdiš u ovim rijetkim trenucima kad se otvoriš.
Drži se i ne libi se ubuduće podijelit svoje, kako ih nazivaš, demone. Pogotovo se nemoj ispričavat zbog toga. Barem ja imam osjećaj da je ekipa na forumu baš iskreno empatična. Često ta podrška, podrška od ljudi koje ni ne poznajem izvan ovih jedinica i nula ima veću težinu od ljudi s kojima sam okružen u RL. Barem meni djeluje tako. Neke ovakve izmjene osobno mi pruže satisfakciju u smislu da sve još nisam poslao u kurac i ugasio, a pogotovo zadnjih tjedana kad mi je više nego inače pun k svega