doctorfreak weky Tko radi 40 godina lol? Ja još od 35-e ne radim skoro ništa. A formula je? Sterlok Dobro, ti si očito jedan od sposobnijih, snalažljivijih. ja radim 32 godine i moram još 8. Slično kao i svi oko mene koje poznam u širem i užem krugu. Imam i nekoliko kolega koji su umrli prije kraja radnog vijeka….tko zna da li ću i sam preživjeti još osam godina rada lol….skoro sam i otegnuo papke kad me tip prije tri godine pobrao na zebri za vrijeme radnog vremena. Ali moguće da ja poznam samo radnu sirotinju i da ljudi prestanu raditi u 35. godini života. Velika večina ljudi mora raditi cijeli život da bi opstala. Ali ima i onih koji imaju easy mode. Zapravo više nije trend ko ima više love već ko ima više love a više je doma (slobodno vrijeme).
Fenix Sterlok pusti Wekyja. Osim ako nije dobio na lotu ili je u nekoj državnoj službi, radi itekako. Nekad je najgore "ne radit ništa", onda radiš i dok spavaš btw, novi osobni hit
prayer Evo koliko Palestinci imaju jednaka prava u Izraelu https://www.reddit.com/r/therewasanattempt/s/u0W3OM7EpC
Genesis Fensi se zali neki dan da mu dijete srusilo tv, a mene jutros u 7 docekao moj na podu… sva sreca pa je vlasnikov tv TCL pa ima za 300€ da ga zamjenim…
buz Vani je takvo vrijeme da moj kvartovski poštar (inače na motoru), razvozi pakete svojim vlastitim autom.
Genesis fensisuperstar uzas…neplanski 400 eura trosak i jos mi zena nije dala da ispizdim macku s novinama…..
pravednik Je itko ovdje prodavao nešto na ebayu ili amazonu? Ima li problema? Postupak registracije da postaneš prodavač?