Raziel Degenerativni cirkus tik tok degeneracije. Neki dan slično čitam, samo što je u naslovu članka pisalo : "Nikada nećete pogoditi ko je preminuo" Jebo im Hitler majku, zar ništa više sveto postalo nije..
yakuza_stinger Bilo kakav klikbejt na tragične vijesti = smrt vješanjem pred svima na glavnom trgu. Barem da sam ja na vlasti. Srdačan pozdrav
Fenix https://www.index.hr/vijesti/clanak/foto-ovo-je-sluzbeni-plakat-vukovara-uoci-kolone-sjecanja/2507616.aspx?index_ref=naslovnica_vijesti_ostalo_d Kakvo trolanje Penave
Fenix Fenix Ima li tko kod za Booking za 10% povratka para? Svako malo ih šalju na mail Obično šaljv petkom, pa ako je netko dobio nešto rado bi vdomio
Tzereen Majkemi, ja sam nekako zabrinutiji za sutra nego kad je korona bila. Ovo desetljeće je odvratno u tri pm. Fakat se izdogađalo sranja i sranja. Velikih, globalnih. A sve skupa izrazito utjecalo i na društvo i pojedince. Baš mi se čini da je loše raspoloženje stalno u zraku. Depresije i anksioznosti nikad češće. Nepovjerenje, svađe i polarizirani stavovi. Baš bezveze.
Fico Tzereen Kulminacija godina, ako ne i desetljeca, ignoriranja ocitih problema. Ti si jos star, ja cu posljedice fino osjecati. 😄