fensisuperstar doveo malog iz vrtića mali otišao direktno u sobu kod moje mame gurnuo televizor i razbio ga. znači kakav dan. Sad moram 4k tv kupit mami 😃
Fenix Mali je to namjerno napravio, isto kako je i meni bacio lopticu u kavu. A kava na rivi u Novigradu košta tu negdje kao i TV
wooddiebone Ako je Linus stavjo u dnevnu sobu Sony TV onda nemamo o čemu. LG je samo bio forerunner u pristupačnim OLEDima koji su u usporedbi izgledali nestvarno bolje od konkurentskih non-OLEDa, ali Sony je uvijek znao napravit TV koji u direktnoj usporedbi ostavlja sve u prašini i OLED je poprilično mainstream sada tak da će oni koji imaju bolji image processing definitivno biti u prednosti, a Bravia Engine je upravo to.
Raziel Degenerativni cirkus tik tok degeneracije. Neki dan slično čitam, samo što je u naslovu članka pisalo : "Nikada nećete pogoditi ko je preminuo" Jebo im Hitler majku, zar ništa više sveto postalo nije..
yakuza_stinger Bilo kakav klikbejt na tragične vijesti = smrt vješanjem pred svima na glavnom trgu. Barem da sam ja na vlasti. Srdačan pozdrav
Fenix https://www.index.hr/vijesti/clanak/foto-ovo-je-sluzbeni-plakat-vukovara-uoci-kolone-sjecanja/2507616.aspx?index_ref=naslovnica_vijesti_ostalo_d Kakvo trolanje Penave