zontra Fenix Ne znam ni jednu normalnu Renatu Ja sam išao sa čak 3 Renate u razred u srednjoj školi. Bile više manje normalne cure moram priznati, ne znam kakve su danas. Mislim da se jedna od njih udala ubrzo nakon srednje.
oxi Kod mene Karen je Nevenka. Upoznala sam ih more kroz život, sve su neke koje prekrivaju svoje mentalne bolesti sa velikom količinom alkohola i tableta, sve znaju a neznaju ništa, i žive od trača. I uvjek su građene ovako i misle da su tajice hlače.
fensisuperstar oxi ja znam jednu nevenku i žena je jebena kraljica. A @Fenix to što si rekao je točno znam dvije renate, jedna je umišljeno govno a druga mi izgrebala glavu kad ju je puknuo ženski mozak. Vremena kad je master donio rakiju domaću pa smo se otrovali koliko je jako bilo.
Genesis Fenix ma nemoj bookirat preko njih, vidis da stekaju sa isplatama…duzni su ljudima previse para
Fenix Fenix Ima li tko kod za Booking za 10% povratka para? Svako malo ih šalju na mail Obično šaljv petkom, pa ako je netko dobio nešto rado bi vdomio
Fenix Genesis kome duguju? Nije da ima neka alternativa, pogotovo s poslovne strane to mi je najlakše wooddiebone Bonn
sanzo Fenix Kasne po nekoliko mjeseci sa isplatama malim iznajmljivacima. Hotelski lanci nemaju obicno problema s njima.
pravednik Imam problem na androidu, opet. Google mail mi otvara u starom html formatu. Iznenada se stavilo bez prčkanja.
fensisuperstar doveo malog iz vrtića mali otišao direktno u sobu kod moje mame gurnuo televizor i razbio ga. znači kakav dan. Sad moram 4k tv kupit mami 😃