wooddiebone Ja spuštam i dasku i poklopac svaki put. Radi se o portalu u svijet govana, a ljudi se svađaju jer im se ne da dizat/spuštat. Držite četkice za zube u istoj prostoriji prljavci prljavi 🤎
Zero Da, ima ono neko istraživanje da čestice fekalija i ostalog dospiju na ostale stvari. Ja zato imam četkicu s kapicom, lol. Meni osobno se sviđa onaj neki japanski zahod koji ujedno ima i bide, 2u1. Na papiru super stvar, ali tuš je tuš.
buz Daska ima poklopac s razlogom, ne razumijem zašto bi gledao u tu odvratnu vodu i još riskirao da mi u prolazu nešto upadne unutra.
zontra Fenix Pišanje sjedeći je najveće bezvezno trošenje vremena Istina, jer ako imaš mobitel blizu, onda se radnja od 45 sekundi pretvori u 10,15 minuta gubljenja vremena gledajući gluposti na mobitelu.
yakuza_stinger Navodno je svačiji mobitel nakon korištenja nekog vremena bakterijski gori nego površina wc školjke. Al ajd.
Fenix yakuza_stinger inače, fekalna transplatacija je legitimni medicinski zahvat, tako da toliko o bakterijama
Fenix I ne hvatajte me za riječ, negdje sam čuo da su stari Istrijani radili nekakvu juhu od govana i to su bolesni pili za imunitet
Picek Inače, kad pišate stoječki držte se one "bolje metati u cilj nego ciljati u metu", tko god čisti zahod bit će zahvalan na savjetu 💩💧