Zero https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/objavljena-prva-dugorocna-prognoza-za-zimu-evo-kakve-ce-biti-temperature-i-koliko-nas-snijega-ceka-15367669 Ukratko, očekuje se da će Europa imati temperature više od prosjeka u zapadnom i središnjem dijelu kontinenta. Niže temperature bit će izraženije u sjevernim i sjeveroistočnim dijelovima. Kada je riječ o oborinama, više ih se očekuje nad srednjom i južnom Europom. Unatoč više oborina, manje će biti snijega u Europi, osim u višim predjelima. Znači vjerojatno više kiše i magle umjesto snijega.
Deadwalker Ja nisam dobio takve mailove, no dočekalo me u Georgeu ogromno upozorenje za taj napad. Kod mBankinga za poslovne korisnike su uključili samo pop-up poruku pa me stalno vraća na login aplikacije 🙃
zontra Fenix Pišanje sjedeći je najveće bezvezno trošenje vremena Istina, jer ako imaš mobitel blizu, onda se radnja od 45 sekundi pretvori u 10,15 minuta gubljenja vremena gledajući gluposti na mobitelu.
Raziel Fenix Pišanje sjedeći je najveće bezvezno trošenje vremena Dupli i trodupli mlaz znaju napraviti toliku štetu da se moraš načistiti poslije toga, i to je bezvezno trošenje vremena, a zna se desiti iz čista mira.
yakuza_stinger Imao sam jednom raspravu da li nakon pišanja stojećki trebam vratit dasku dolje ili ne. Žene kao sve obavljaju sjedeći, a muški samo no.2. pa kao su u podređenijoj poziciji. Odnosno narušavaju harmoniju wc daske da ostane u mirovanju.
foggy yakuza_stinger Samo reci zeni da poklapa dasku do kraja onda, pa ces skuzit da nisu toliko principijalne kak se predstavljaju
doctorfreak foggy Kod mene je problem kaj imam modernu dasku pa čim je malo pomakneš prema dole sama se polako spusti. 😃
wooddiebone Ja spuštam i dasku i poklopac svaki put. Radi se o portalu u svijet govana, a ljudi se svađaju jer im se ne da dizat/spuštat. Držite četkice za zube u istoj prostoriji prljavci prljavi 🤎
Zero Da, ima ono neko istraživanje da čestice fekalija i ostalog dospiju na ostale stvari. Ja zato imam četkicu s kapicom, lol. Meni osobno se sviđa onaj neki japanski zahod koji ujedno ima i bide, 2u1. Na papiru super stvar, ali tuš je tuš.
buz Daska ima poklopac s razlogom, ne razumijem zašto bi gledao u tu odvratnu vodu i još riskirao da mi u prolazu nešto upadne unutra.