chono yakuza_stinger sjetih se pjesme Starblind i tocno znam da sam se zaljubio u rijeci pjesme na jednom uzasnom albumu
yakuza_stinger chono Iron Maiden u pravilu ima dobre, poetske priče. To me odmah podsjeti na ovo čudo Po meni, vrh storytellinga u metalu
Prika oxi Bibinje je najluđe i najdraže selo u Dalmaciji! ❤️❤️❤️❤️❤️ @Miro podrska,ja sam isto svasta vidio u ratu. Aj baci koje janje da ga vidim
prayer yakuza_stinger poezija na razini srednje škole Tvoje suze ne padaju već se prelivaju oko mene.
oxi herc sanjam jučer ovu torbu nakon što sam vidjela post, i padne mi kao na pod i mislim si o neee, sve mi se prosulo iz nje. I nemogu je sad nać na podu ni svoje stvari, koji bed.
Heat Raziel Nisi čuo za najpoznatiju Aristotelovu izjavu? "Dajte mi fensijev penis i ja ću podići Zemlju."
buz Prije 2 dana sam sjedio vani u kratkim hlačama i rukavima, a sad je kod mene 2.6 stupnjeva. Kaj je ovo? 😆 Ono je možda bilo pretoplo za jesen, ali je isto tako i ovo sad prehladno za jesen.
Raziel Ja sam danas išao montirao zimske gume na vozilo. Mislim si do 1. Novembra temperatura ionako neće preći 15 stepeni, nikakvu mi ulogu ne igra tih par dana. Barem sam obišao gužve.
sanzo Raziel Obveza je tek od 15. Ako ne ides u neka brda nema nikakve zurbe jos za zamjenom. S ovom klimom pitanhje ni koliko ce trebat. Lani se je moglo komotno vozit cijelu zimu na ljetnima.
Raziel Heat Goodyear Eagle F1 (posebno Assymetric 5) Toliko moćne i pouzdane ljetne gume da bi se usudio i po snijegu s njima ići, samo kad mi policija ne bi srala. Sa njih kad pređeš na bilo koje zimske gume, imaš osjećaj kao da si na kočije sjeo.