Miro Radi ovakvih pičkastih razmisljanja nam i je ovako, ubojice, silovatelji i pedofili šetaju slobodn
Nije to pičkasto razmišljanje nego je to racionalno razmišljanje. Dakle ako jedno dijete udari tvoje dijete dal češ ga učit da mu vrati istom mjerom? Od malena se djecu uči da se nasilje ne vraca nasiljem.
A to što pedofili, ubojice i slični kalibar šetaju ulicom nije tvoj problem već problem institucija u državi. Tvoj moralni zadatak kao građanina je da takve osobe prijaviš instituacijama koje su odgovorne za riješavanje takvih problema.
E sad, dal te iste institucije obavljaju svoj posao kako treba je druga tema. Vidjeli smo kako je dečko ranije izrešetao nekolicinu "mafijaša" jer od institucija nije bilo ništa. Ispao je heroj, a zapravo si je uništio život.
Fenix super mi je kako uspjevaš izigravati žrtvu, a ja sam samo jednako bezobrazan prema tebi kao što ti budeš prema svima ostalima
Ja nemam s nikim problem, pa čak ni s tobom. S dosta ljudi se dopisujem preko privatnih poruka (s kojima se sprdam ponekad na temama) i apsolutno nemam protiv nikog ništa. Da se znam zezat ponekad to je istina, ali sve u granicama. Ako ti misliš da je riješenje razgovarat na način na koji ti trenutno razgovaraš prema meni, zapravo nisi ništa bolji od mene. Uostalom to mi ne smeta, osim činjenice konstantnog nabijanja na nos o banovima. To mi je malo pretjerano, ali ako te veseli samo naprijed.