StarFox_N evo, moja je familija iz tamo pa ti mogu odgovoriti. Tamo je WW2 bio baš kompliciran. U tih nekoliko mjesta baš brutalan. Strica mojeg dide, koji mu je bio kao otac, a istovremeno samo seljak koji gleda svoja posla (da ne kažem da je familija općenito bila u partizanima, dakle na dobroj strani), kad se rat preokretao susjed Srbin mu je pucao u glavu na kućnom pragu. Ispred sve djece. Pa možeš mislit kakav utisak je ostavilo svima njima. A istoga je bilo po cijelom selu. Od ubijanja do krađe stoke. Mržnja se prenosi s koljena na koljeno, i taman 50 god poslije, kad bi trebalo izblijedit, imaš novi rat koji je tamo isto bio brutalan i tamo su se vodile najkrvavije bitke. Ljudi su bili ostavljeni sami sebi jer je HR bila odsječena i opet je bilo grozota. Imaš ljude koji su bili na prvoj crti, a onda imaš ljude i djecu koji su odrastali na prvoj crti. Rata je bilo svugdje i znam da su neki od vas također svašta proživjeli, ali tamo je specifična situacija.
Možemo sad pričat tko je zadrt ili nije, ali ostavilo je trag kakav je ostavilo i ljudi su takvi kakvi jesu i ne možeš ih promijenit. Donekle ih razumijem i stvarno je glupo i nema logike onda dovodit srpske pjevače. Kome će pjevat taj? Krivim menadžera koji čovjeka uopće dovede u takvu neugodnu situaciju.