Raziel Jedva čekam da pozovem sutra broj Sancte i upitam ih : "E zdravo, jesam li dobio GangBang ekipu? Tuhy me poslao."
Miro doctorfreak A tuhya je to zasmetalo, gerealiziranje na temu glazbe i nepoštivanje tuđug glazbenog ukusa. Ti ne vidis nista upitno u ovoj recenici? Tuhy i glazbeni ukus…daj molin te
kauboj doctorfreak Bas to, Karleusu i Severinu ne mogu smisliti kao pojavu zbog karaktera i svega ali da znaju napravit pjesmu - znaju. Takoder i potpis na sve sto je Tuhy rekao. Zapravo puno danasnjih "cajki" su zapravo srpski pop, ali ekavica je pa eto.
wooddiebone Forumski Osječani, trebam pomoć. Gdje bi u Osijeku mogao pojest dobre pržene lignje bez da idem u centar?
wooddiebone yakuza_stinger Nisam uspio nać lokacoju. Brijest mi je blizu (u Kauflandu sam), al jedini restoran u Brijestu piše da je zatvoren.
wooddiebone Genesis Pržene lignje su kontinentalna hrana 😄 A ovo ako nije cajka onda sam ja Zvončica iz Petra Pana.
Torla danko-b Nisam neki od narodnjaka al ovo mi bas dobra pjesma i dobra riba. Tu vrijedi samo staviti video na mute i malo škicnuti… pa čak i jednom na repeat
ThaUrban 5h nakon slike kum još uvijek ne želi ići doma jer svi koji sjednu protiv nas u beli dobe po guzi, a on je osjetio krv