fensisuperstar Tzereen Ako oni seru, lažu i kradu, zašto me bi mi. Zato što mi na FFA.HR forumu držimo do časti i plemenitosti.
Fenix Tzereen Idemo danas na stadion pratiti neka natjecanja. "Neka natjecanja", a čovjek išao gledat Svjetsko prvenstvo 🤣 Jesi li i sad tamo kad su najbolje discipline?
Tzereen Fenix a nažalost ne. Tri dana smo, a milion želja za obići… Budimpešta po noći je čudo. Sad u 22 idemo na satvremenski Danube boat sightseeing cruise. Napišem možda malo dulji post kad se vratimo doma, ali ovaj godišnji je bio čudo.
yakuza_stinger Kako li ju je tek jebat Oh Mojmira, to mojmira, ne daj mi mira Btw, rimuju im se imena, a ne zna se koje je ženstvenije
TITANXIS Svaki dan si popijete pivicu, dvije...? Evo što to čini vašem tijelu - N1 (n1info.hr) Daj mi jedno pivce za živce!
Picek TITANXIS neke stvari iz ovog članka i imaju smisla kao npr. ovo vezano za spavanje. Koji puta popijem pivo-dva navečer no činjenica je da mi je teže zaspati i da je san lošiji nego kad ne popijem pivo. Također, ista stvar je i s hranom - što je veći razmak između zadnjeg obroka i spavanja bolje spavam. A isto mi potvrđuje i sat koji bilježi spavanje te je jasno vidljiva razlika kada jesam ili nisam pio alkohol prije spavanja.
foggy Picek A isto mi potvrđuje i sat koji bilježi spavanje te je jasno vidljiva razlika kada jesam ili nisam pio alkohol prije spavanja. A šta veli sat kad popiješ 12 pivi i zakomiraš? 😃 To je najbolji san.
TITANXIS Picek Meni se baš počne spavati nakon pive i to u ljetnim mjesecima. Baš me umori. Ove godine nisam je još okusio i nit mi fali. Pijem najviše vodu i šljivovicu ak je domaća.
Picek foggy dok sam bio mlađi i znao stvarno popiti onda nije bilo ovakvih satova. A danas sam nakon tri pive avion 😂 Otkako živim sportskim životom tolerancija na alkohol mi je niska.