Tzereen Fenix e budem. Jučer prošli kraj njega, ali još nije bio otvoren. Exit: Btw, par sitnica. Rade ogradu drveću oko njega, a iz ograde šprica para, kao kod nas u kafićima da navlaži drvo j mali vrt oko njega Imaju brdo postaja po grada s aparatima za frišku, hladnu vodu Imaju aparate po cesti iz kojih šprica vodena para za ljude Imaju mala naselja, nešto kao kolonija na ravnicama, ali svaka ulica ima zasebnu ogradu koju zatvaraju da ne ulazi bilo tko A ove godine je neki enorman trend hodanja bez grudnjaka. Vrlo zanimljivo.
Garrus_V Fenix Five Guys ima najbolji pomfri na svijetu a i shake je jeben. Hamburgeri su isto dobri ali za cijenu od 12€ i moraju biti.
TITANXIS TITANXIS 😆 Odgovaram samom sebi. Kratka povijest testiranja. Brzina downloada kroz par godina je varirala prema dolje da bi došla na početno stanje ali provajder zna da sam više uploader pa me na tom polju malčec nagradio.
wooddiebone Tzereen Pa random pas bi isto imao ime 😄 Znamo da svi psi idu u raj. Nek mu je lepo tam di ide.
TITANXIS Koncert za dušu. Izvodi simfonijski orkestar cvrčaka. Orkestralno drvo, 5 simfonija u G-duru. Slikao sam cvrčke na staroj borovini. Lepo se vide 😆