Zero 06.07 mi je lik na parkingu spucao auto pol sata prije nego sam isao u nocnu. Udario od iza i poslao ga u zid. Sjebo mi prednji kraj zadnji kraj zadnje lijevo svijetlo prednji kraj iskrivio haubu i pukla mi sajla od mjenjača. Čekao sam policijsko izvješće mjesec dana točno. Od osiguranja sam dobio totalnu štetu od jebenih 860 eura…
Vratimo se na 06.07. Tu sam radio nocnu na recepciji. Uzeo sam mamin golf. I vozim ga cijelo vrijeme jer dok se policijsko izvješće ne napravi osiguranje nece poduzeti nista i ja ne smijem dirati auto.
2 tjedna otkad mi je lik spucao pežolu na zaobilaznici pređa vrsaru lik mi ulazi u traku ja trubim mičem se do ruba desnog i frajer mi sjebe retrovizor. 10.07 mi je dao 150 eura.
Prije par dana mi je puknuo srednji i zadnji lonac na auspuhu tako da mi je auto zvučao kao rally auto x10 i sinoc mi je sjebala pneumatska pumpica ili kaj vec od kvačila. Propalo mi kvačilo na uzbrdici. Zvao policiju da mi osigura micanje sa ceste dok čekam vučnu od osiguranja. Eto.