Kaiserus herc ma mi smo ti skroz na drugom kraju, tamo u onom finom djelu Istre. Venecijanskom, ne mješamo se sa austro-ugarima
weky Fenix Bar je u škrinji. Najgore je kad nađeš pečenog pilića na polici s čipsom jer se netko predomislio.
wooddiebone Isuse imamo Istrian Civil War na forumu. Kaj vam to sve vredi i jednima i drugima kad ste na kraju dana opet balkanci.
Kaiserus wooddiebone jesmo. i ne sramimo se toga. Samo ekipe preko Učke. Svih redom bez diskriminacije.
fensisuperstar @wooddiebone Istra ti materina by @fensisuperstar @Kaiserus @chono i ostatak high humana koji žive na ovom krasnom poluotoku gdje žive i albanci.
yakuza_stinger Svadba Bosna report: 600 ljudi kuverte unaprijed (nitko ne čita) najteže cajke na maksimum dernek non stop otpočetka domaća hrana super, catering hrana očaj Prestar sam ja za to
Kaiserus yakuza_stinger Dobro a najbitniji podatak? Koliko sanžera u zrak ispucano? Jesu li okinuli jabuku sa krova iz pištolja ili se trebalo donjeti sitnu sačmu? Ja to po kamenjarskim običajima. Ovi iz pitomih brda me nikada nisu fascinirali…