fensisuperstar doctorfreak ali samo ako od 2015 do danas nikad nisi radio full format i nisi u cijelosti prepisao disk. neš vjerovati ali i onda možeš naći fajl.
Prika doctorfreak zapeo sam i falio sam win 10 je. Ne mogu nac gdje ga vratiti na datum koji ja zelim
doctorfreak wooddiebone Pa napisao je da je laptop ionako u kur.. i da ga ne hebe na koji datum se vraca.
Zero Pa ae, system restore je ok ako je full, ali backup za određeni period se ne čuva ne znam koliko po automatizmu. Za vraćanje izbrisanih podataka ili s pokvarenog diska morao bi ići kod profića koji će to papreno naplatiti. Ja drugu metodu ne znam.
Matador @Prika Prije jedno 10 godina sam uspio s diska koji je otišao, pročitati sve fileove s običnom Recuva-om. ( https://www.ccleaner.com/recuva ) Besplatan software. Ima puno boljih, ali probaj prvo s ovime, ako ostali nemaju nešto bolje, jer 10 godina nije mali period. 😃
doctorfreak fensisuperstar Vraca ak je raden full backup u kaj sumnjam... Prika ak hoces spojim se na lap pa ti instaliram program i provjerimo...javi
Prika doctorfreak ma ne treba odustao sam,to je stari laptop kojemu treba 5min da prihvati bilo kakvu radnju..jucer sam dao sve od sebe 2 sata,probao tvoju i od Matadora opciju i odustao...sutra ce u smece letit pa nek mu onda recovery radi čača
Heat Skini program Recuva ili Pandora recovery. Otvori, pokreni search i ostavi da radi sa strane. Ako nađe, nije prebrisan, ako ne, nema povratka.
Prika Ma ne dolazi u obzir,presporo otvara,dok sam na njemu promislim ga bar 5 puta slomit..a i sad ce Celtic-Rangers i Everton-Liverpool a ja da instaliram program...how yes no 🤯
maverick Slusam Mick Gordona, pijem najdrazi Gin, prazan mi je stan, a bas sam odmoran. Dobio sam platu ciji najveci sam Fan i zato imam kesa da varim ceo dan. @fensisuperstar ajd na cugu