doctorfreak Ja ti pišem činjenice a ti zadaješ niske udarce i tko je na kraju mad? Oxi budimo realni, valjda 70% tvojih postova je u negativnom tonu.
Ne, ti pišeš subjektivno mišljenje i očekuješ da se svi slažu sa tvojim subjektivnim mišljenjem. Na forumu. Netko će se složit, netko neće. Tako i ja pišem svoje subjektivno mišljenje.
Ja se ne slažem, dolazim iz radničke obitelji, siromašne obitelji, i sama sam šljaker u kampanji uz posao koji imam do 3 gdje radim u ljekarni (zamisli, prodajemo tampone tamo hihi).
Svojima sam svojim radom priuštila novu kuću i svoju renovirala, sad radim na tome da kupim kuću svekrvi što je super jer je jeftinije u slavoniji nego kod mene. Bez ikakvih kredita i zajmova, samo radom i sa par riskantnih investicija. Koštalo me zdravlja ali vrijedi svega. Jest da sam prodala jedno zamljište u sukošanu u procesu ali pošto već živim na moru, nisam vidjela funkciju tog zemljišta u budućnosti, a taman mi je pokrilo materijal i dio satnice.
Jako sam mekana na radnike, fizičke radnike, ljude koji rade u uslužnim djelatnostima jer sam se školovala tako da sam ili prala tuđa govna, čistila za turistima ili konobarila, ili prodavala u trgovinama. Uvjek je poslodavac bio u pravu. Nikad nitko nije cjenio moj rad ma koliko si se ubio na poslu, a pjesma se okrenula tek onda kada sam diplomirala i počela se kretat u drugim krugovima. Ali jedno sam sebi obećala, nikad neću gazit preko drugih ljudi. Pomoć ću svakome, ne očekivat ništa za uzvrat. Ja za sebe imam taman, i ne treba mi ništa više. Dužna nisam nikome. Da dušu prodam za bolji auto? Nakit? Da netko zbog mene ima grč u želucu svako jutro kad otvori oči? Radije ću krepat gladna. Jer znam kako je to. I to nebi nikad nikome zaželila ikad.
I gledala starce cijeli život kako krvare za odurne crve za sitniš, a kada više nisu mogli raditi, kako ti kažeš, dali su im do znanja da su vrlo lako zamjenjivi i kako mogu skupit prnjice i nać nešto drugo. A to svatko sa normalnim IQ-om zna kako kažeš jel? Sigurno, sa kroničnim bolesnima koje su zaradili nakon 20+ godina na poslu.
Meni je od profita bitnije da moj radnik zna da iza sebe ima mene, što god se desi, a tako ja znam da dobivam 90-100% od svog radnika, što se ironično vidi na profitu, koji toliko voliš zazivat. Bilo je par puta kada sam se opekla, ali srećom sve što sam izgubila je nešto novca. A novac se uvjek da zaradit.
Ali iskreno mislim da većina nas nije iz milijunaških obitelji, i svi smo trebali radit za sve tako da to i nije neki flex iskreno.
Osim Nrg-a. On se rodio u majbahu sa chivasom u ruci.
Neka se ne radi nedjeljom, napokon nešto normalno u ovoj državi. Niti neznaš da će ta nedjelja nekome značit sve jer nemaju niti jedan dan odmora.