doctorfreak Da si osoba kojoj jedna nedjelja donosi dobar dio kolaca nebi tako razmišljala.
Da sam osoba koja bilo kakav profit stavlja ispred ljudi, duboko bi preispitala sebe i zapitala se tko me je povrijedio u životu da tako razmišljam.
To komentiram sebe i svoj način razmišljanja i života, da se nebi uvrijedio slučajno da impliciram da ti radiš suprotno ili čak i da radiš suprotno nije me pretjerano briga.
Naravno. Tretiranje ljudi kao ljude nije u modi odavno u ovoj državi. Zato nam je tako lijepo. Profit ispred svega! Viva las vegas!
doctorfreak Pa da nemaš prodajnu djelatnost pa ne mozeš svoje mišljenje teretiti drugima kao objektivno.
Logično. Ja svoje plodove poslje bacim, ne prodajem ih nigdje i nikome. Tj podjelim svojoj kršćanskoj zajednici. I hdz-u. Na nedjeljnoj misi. Gdje nitko ne radi. Tj čekaj, radi svećenik. Kako je svećeniku dozvoljen rad nedjeljom????
Da li je svećenik uopće kršćanin katolik ako radi nedjeljom???
Zato imamo tebe da objektivno podjeliš svoje mišljenje. Ali samo ako si u profitu.
doctorfreak Al bitno da znaš da na benzinskoj ima i da se tamo može kupiti. Dakle đežurne ljekarne bi mogli vikemdom zatvorit. Nek ljudi čekaju ponedjeljak. U pravu si
Naravno, to svatko zna ako je putovao igdje ikada, i ako je žensko sa menstruacijom i koristi oči. Nije neka znanost.
I nemoraju čekat ponedjeljak, rekla sam ti da mogu ljudi do benzinske 👀
Neznam što ti napisat, ono stay mad, što ću ti ja 🤷♀️
doctorfreak Kaj je najgore u svemu ovome nisi navela jedan jedini normalni razlog zašto je za tebe rad vikendom nepotreban u prodajnim/uslužnim djelatnostima.
Što god da i napišem, tebi nebi bilo objektivno ni logično.
Ti smatraš da bi ljudi trebali radit 0-24 kao u las vegasu. Profit je broj 1. I nešto za hdz i crkvu i kako nameću katoličanstvo. I teba ljudima visit nad glavom sa činjenicama da su svi zamjenjivi i da svi mogu dobit otkaz dok trepnu u bilo kojem trenu.
I da svi koji nemogu nać bolji posao su sami krivi jer svi imaju izbor.
Imamo drugačiji pojam objektivnosti i normalnosti tako da nema smisla jer odbijaš svačije mišljenje koje se ne podudara sa tvojim.
Da si žensko rekla bi ti da imaš pms i da sutra odeš kupit tampone na benzinsku jer je nedjelja.