oxi Nisam ti odg ranije pa ću ti sad.
oxi Žene kupuju tampone u ljekarni? Od kad to? Ja mislila da kada je stiska, sjednemo fino u auto i odvezemo se do benzinske ali valjda postoji tajno društvo žena koje kupuju tampone ekskluzivno u ljekarni.
Da baš ima logike da benzinska treba imat tampone/uloške a ljekarne ne. Tamponi ti se u više manje svim zemljama svode kao medicinsko pomagalo. Pa eto sljedeći put možeš slobodno do ljekarne. Sigurno imaju više izbora od benzinske
oxi Edit: ja sam odavno za to da ljudi ne trebaju raditi nedjeljama, a i subotama ako se mene pita. A subote bi se trebale plaćat 100% više i to s
Otvori prodajnu djelatnost, imaj barem desetak zaposlenih…pa ukini rad vikendom. Tek onda možeš pričat što je dobro a što ne i što bi se trebalo a što ne. Kolega ti je gore napisao da ce djelatnici zbog ovog debilnog zakona dobiti manju plaću, jer vjerovala ili ne kod nekih prodajnih djelatnosti vikend je vrijeme kad se najviše zarađuje. A čovjek ti to zna iz prve ruke. West gate je kroz tjedan mrtav. Kroz vikend večinom hrpa ljudi. Toliko o tome
oxi Neka ljudi kupe u petak sve što im treba za dva dana, nitko neće umrijet jer Siniša u nedjelju nije mogao kupiti svježa bezglutenska peciva, kao ni činjenica da je Ivana dobila menstruaciju dva dana prije i nije se sjetila mjesec dana da bi mogla dobit menstruaciju ponovo i da je to tjelesna funkcija koja je dobila ime zbog svoje mjesečne pojave.
Pa eto možda mi zafali piva jer su mi neplanirano došli frendovi. Možda mi se baš danas jede mesina koje nemam kod kuće. Imam novac…platim…radnici sretni dobit će plaću.
Vremena se mijenjaju nismo u kamenom dobu. Sve je stvar ponude-potražnje. Misliš da se u las vegasu ne isplati raditi 0-24? Hebene zalagaonice rade od 0-24. Sve radi profita. I zašto bi im to drzava branila? Pa njoj noše besplatni novac. Radi vjere? Ako si takav vjernik ideš preko hdz-a u drzavne jasle i svake nedjelje glumiš velikog krščanina hrvatinu
oxi I naravno, davat abnormalne kazne poslodavcima koji dijele otkaze ljudima koji odbiju raditi vikendima
Ja kao privatnik mogu dat otkaz bilo kome kako meni odgovara. Jer je moja firma i jer eto mogu. Tebi ako se ne radi vikendima biraj drugi posao ili otvori svoj pa možeš bit kod kuće kad god poželiš. To je surova realnost.