foggy Tzereen @Torgue Zafaljujem momci, moram ubost kad tad nešto takvo, nema smisla ništa drugo. Barem ne dugoročno, ode kičma.
yakuza_stinger Mogu li te stolice izdurat 0,12 tona čistih mišića, bez da počnu cvilit za tjedan dana?
yakuza_stinger Torgue ja sam preko toga tak da.. Mislim, znam da bi izdržale, al 2 tjedna i počele bi cvilit 😃
foggy TITANXIS Ioš kad svoju dragu pozoveš k sebi dok sjediš na tom stolcu, cvililo bu nekaj garant 😆 Drage cvile i bez stolica i sa stolicom, tak da tu nema pomoći.
oxi Tzereen ja imam kožnu uredsku stolicu već 8 godina, samo stavi podložak ispod riti i nećeš se zaljepit ljeti za nju. Btw brzi edit. Izbjegavaj ta mježasta sjedišta, jest ćeš na stolici kad tad, a sve mrvice i štošta drugo kada padnu na sjedište propadnu unutra i nemožeš ih izvuć sa apsolutno ničim.
Kikiller oxi Istina, to mrežasto sranje dolje nakon mjesec dana izgleda kao da je netko bljuvao po njoj. Jako neefikasno rješenje…
Zero oxi Kikiller Meni je veći dio uredske stolice (ona kod kuće) mrežast i to se bez problema usisava usisavačem - onaj sa suženim nastavkom ili jednostavno "iščeprka". Al da, u biti najviše pomaže kad ne žderete ništa direktno iznad stolice. Probajte sjesti negdje drugdje. Recimo u kuhinju. Nije tako teško. Stvarno nije.
Tzereen Kikiller Marcus i Jarfv… nemaju mrežu ispod guzice. Tkanina je. Mreža je fora kad si gol, jer kad ustaneš, guza izgleda ko rol šunka.
Kikiller Zero Ma nemam ja takvu braco. Ja samo jednu fotelju priznajem,onu koju imam doma,Eames lounge chair,nema dalje.
oxi Zero Nije tako teško. Stvarno nije. Zapravo je 😀 Usisaj sjedište. Nakon što usisaš, okreni stolicu naglavačke i mlati rukom po istom, i gledaj kako ti ispadaju mrvice iz 2019.
Zero oxi Kako da ne, pa da mi još nešto nepredviđeno iscuri na lice iz tih pukotina, a možebitno se još nije skorilo. Ne okrećem to više, može samo kroz prozor. Ok, prestajem sad dok je još vrijeme.