Blebetaonica 2
Za koliko da prodam (ako bi itko to kupio) i5 6600k, ASRock Z170 extreme 4 i Artic Freezer hladnjak? Stavio bi na fejs
Mislio sam staviti 60 eura, ali neznam ako je to ok
Sve najbolje mr. @fensisuperstar
nek je sreće, zdravlja, hrpa hrane i pića..pokoja butrica i voila
- Uređivano
yakuza_stinger hvala ali stvarno imate adekvatnu temu za rođendane
And a Oscar goes tooo……..
Gledao ja nakon dugo vremena od početka do kraja s tim da nisam uspio bez povremenog drijemanja. Prošli Oscar nisam uopće gledal, samo onaj šamar koji se vrtil po medijima.
Najviše me obradovao svojom pojavom u početku premise i poslije u čitanju nominacije Pedro Pascal sa Elizabetom u paru a mogli su mu dat Bellu ali nije valjda mogla prisustvovati.
Ove godine neš slabi izbor filmova koji mi pašu a i mizeran popis opčenito jer su se njih 6-7 izmjenjivalo u nominacijama kao na ringišpilu.
Najljepša prerada ikada
Nemoj koristit Edge browser.
Uveli prošli tjedan recikliranje, makli su kontejere sa ulica, i danas plolazim uz cestu, sve više bačenog smeća uz cestu i po prirodi, svaki dan sve više. Samo iz auta bacaju vreće smeća preko ceste. Kako su ljudi prokleti, nema nam lijeka niti će ga ikad bit.
Vidim ga da i taj okvir za chat ja maknem a otvorio sam taj chat i skrinao to da vidite o čem je riječ. Ikonu onu plavu ustvari nekako želim maknut a ne može se ili ja to ne znam kak. Skroz u gornjem desnom kutu i čim slučajno prođem mišem po toj ikoni se otvori taj chat okvir i to mi ide na ž.
Edge browser počinje sve više vizualno i funkcijski ličiti na chrome.
Naviko sam sad već na edge a prije tog na IE jer su mi bili jednostavni bez tih kerefeka i funkcija koje ne trebam.
Fala k ovdje ga nemam, taj chat discover na Win7 jer ga edge ne podržava.
Haha! Vidiš da izlazi iz žirafine guze, onda znaš da je dobar OS.