fensisuperstar ne nužno. ne vole svi ljudi intezivne mirise, nebitno koliko "savršeni".
Naravno da ne vole, kvaka je da se ljudi ne zaljevaju, što god to bilo.
fensisuperstar Ako uspoređuješ druge firme modele naravno da moze.
kad ti je otprilike kolonjska 3-5%, EdT 5-15, EdP 15-20 i P 20-40% plus minus šrot/dobar
Više sam mislila da postotak nije bitan, zna se desit da kada je riječ o manjem postotku sastojka, stavljaju kvalitetnije ulje unutra i koriste drugi alkohol. Nekad je i do osobe jer ne osjeti se sve jednako na svima
fensisuperstar jebote pomislio bi netko da kupuješ Roja parfeme sa ovakvim komentarima. :-/
Ne sviđaju mi se njihovi parfemi, previše su orijentalni i drveni, osjećam se ko da sam u crkvi kada pale tamjan. Nisam sve pomirisala ali ono što jesam jako su mi na istu foru.
Mislim da sam najviše platila za amouage myths, ali ako mi se nešto sviđa i ako je dobro (meni) i ne moram špricat više od dva puta da se osjeti cijeli dan i ne daje mi migrenu, nije bitno jel jeftinije ili skuplje.
Ima divnih stvari za 500 kuna i manje, ima divnih stvari za više od 500 kuna. Ja sam kroz 7 godina skupljanja i istraživanja otkrila da mi se više isplati potrošit na dobru stvar. I da je povraćotina od kita moj omiljeni sastojak.