Ta kad ga uzme u usta, dobiješ osjećaj kao da si ga u bure stavio.

Sa jučerašnjeg božićnog koncerta u Ciboni.

Zgb. gazda Tomek, kako samo milo i zadovoljno gleda zgb. nadbiskupa u njegovom uvodnom govoru. Čovjek bi pomislio da će uskoro krenut na vjeronauk.

Mene je posljednjih godina igranje počelo umarati puno više od posla. Zbilja to mislim. Jel ima još netko takav dojam?

weky Kako pristupaš igranju? Je li više kao "obaveza" da budeš u toku ili baš imaš interes pa te pusti?

weky ja zato igram u kraćim intervalima (sada s malom bebom ni ne mogu duže) pa mi bude ok (npr. jedan multiplayer meč ili par questova u SP igri). Jako rijetko igram duže od sat, sat i pol vremena u komadu.

weky Kad igraš Fortnite.

weky mene isto, ali sam poceo kao @Deadwalker igrati krace sesije. Odigram pola sata, 40 min i maknem se malo. Teze mi je i igrati nego ranije, jer upalim PC tek kad mali zaspe, a vecinu puta budem preumoran.

Kod posla mi se pocelo dogadati da me vise motivira i ispunjava od gaminga. Manje se umaram na poslu i opcenito mi sat non stop zvoni da previse sjedim. Bas uzivam. Dok u gamingu sve cesce njurgam poput nekog starca 😔

Uf, vidim da nisam jedini.

Fico, baš me fizički umori. Ovo šta Chono piše. Sat vremena i mora neki predah. Neki story-driven me tu i tamo ulovi na duže, ali i to je puno rjeđe.

Zato mi je neobično vidjeti Miru ili Foggya koji više nisu pupoljci, a opet imaju brutalnu staminu za gaming.

weky

Od danas godisnji

Oko 8 krenuo igrati pa oko 12 dir sa malim i stali na kavu onda oko 14 krenuo opet igrati pa me ekipa zvala na kavu oko 17:30 i kad san se vratio nastavio igrati. Sad malo koja epizoda yellowstonea i sutra sve ispocetka🤣🤣🤣

Jos neman 40g tako da san mladic

weky Mene je posljednjih godina igranje počelo umarati puno više od posla. Zbilja to mislim. Jel ima još netko takav dojam?

Igram od 9 ujutro.

Ja na Božić bio sam doma (da se razumijemo - VRHUNSKI). Fino se na spavao i jedno 11h igrao tokom dana.

Sat i pol mi je maksimum. Ako me vidite satima online, znajte da nisam ni blizu konzole, nego sam stisnuo pauzu i otišao negdje. 😭 I to je sad u ovim hladnijim mjesecima, u toplijim se konzola ni ne pali. Domet je nešto usput na Switchu odigrati, ali jako malo.

weky

Baš sam pisao o tome prije 2,3 tjedna kad sam nakon više od pola godine ponovno upalio Pleyku, ali sam brzo shvatio da mi se ne da igrati. Vidjet ćemo hoće li mi se u budućnosti vratiti želja za gamingom, ali sad puno radije to neobavezno slobodno vrijeme iskoristim na stjecanje znanja za kvizove ili igranje Geoguessera. Baš uživam u tome.

Dnevno dva-tri sata, dok zena ode na poslovni put, onda znam rokat po 5-6 sati, ali inace nemam vise vremena ko nekad, posao dosta vremena oduzme i zivot opcenito, ali ne pusta me ni malo, imam nekad faze di doslovno buljim ko tele u 4 neodigrane vrhunske igre i u backlogu jos valjda 30 i nakon 20 minuta ugasim i odem u setnju s psom ili na pivu s ekipom ili nekam sa zenom, u zadnje vrijeme sve cesce imam te faze, ali ne traju dugo.