yakuza_stinger
Nije štetno, normalna logika.
Tijelo se tak i tak svaki dan regenerira, ako ga natjeraš vanjskom manipulacijom bude još bolje.
Ovo nije pravilo i da radite svake godine, ja sam pretprošle i prije 4 god.
Ove neću,
Rekao sam, apsolutno pozitivne stvari, koža se obnovila, akne koje budu povremeno otišle, znoj je postao full voda, bez mirisa, mokraća prozirna konstantno što je logično kad izbaciš sve tvari.
Inzulinska rezistencija se poveća, to se može vidjeti i na testu krvi te je znanstveno dokazano.
Jako korisno da tijelo "resetira" pankreas.
@Fenix
To prosvijetljenje, to ti dolazi od manjka nutrijenata.
Kao da si lagano pijan ili pod normabelom jel? Na to misliš a opet imaš snagu i mentalni okus.
To traje 3-4 dana, nakon toga muka Isusova, baš se tijelo počne boriti za hranu, tada počinje borba do 14. dana.
Ja sam spavao ili igrao da maknem fokus sa hrane, nisam mogao ni gledati kako ukućani jedu, stvari koja inače nebi ni pogledao. Znam da sam išao do bake i došlo mi da pojedem pasju konzervu koju je psu dala taj dan. Baš mirisno lijepo.
Smatram da sam dobro uradio i to je bio više moj test izdržljivosti. U pravilu je to mučenje samog sebe.
Koliko je korisno za kilažu nisam relevantan jer konstantno imam nisku kilažu i bodyfat, sveukupno nekih 3.5 kile na mojih 74 kg. Vjerojatno potkožna voda i glikogen, mišići bili ko spužva.
Nekome ko ima viška sigurno će dobro doći ali po meni fasting uopće nije dugoročno zdrav za gubitak viška kilograma.