Brijac oxi Well, šala je na to “ako žele”. Kakvi su to majstori koji možda žele pivu 😆 Popij i ti jednu da se smiriš, vidim da ti je vrućina udarila u glavu.
oxi Brijac Popij i ti jednu da se smiriš, vidim da ti je vrućina udarila u glavu. Ne pijem alkohol, brani mi vjera. Bit će da mi je cjepivo pomutilo mozak, a ne vrućina. Probaj ponovo. Edit: xD ili :p
TITANXIS oxi Ako ljudima ponudim jednu hladnu pivu na 9 sati rada na 37 u hladu, plus još sa vatrom rade danas, ne vidim u čemu je problem Tu se slažem sa tobom jer užasno cijenim sve te manuelne radnike koji se muče i trude (ima i onih koji fušare i samo da dobiju na kraju novce ali to je druga priča) ne samo po vrućini već općenito i ak ne zasluže pokoju pivicu od mene ili bilo koga drugog onda nek me se ubije odmah.
Fico Kod mene krenuo godišnji. Klima, piva u ruci, a na ekranu se pali Quarry, friško s popusta. Dobar početak.
Tzereen buz odlazim čim dalje od tebe kod Arene. Ali biću još neko vrijeme kod Maximira. Možemo s picekom na kavu.