chono7 @weky dodi na Discord sutra da ti tajo objasni par stvari. Lako je piskarat ovdje, dodi mi verbalno da te obrlatim
fensisuperstar @weky nemoj slušati chonu samo te testira. Dobar je on. od danas više nema sranja po fortniteu ako ga ne igraš. Inače padat će MINUSI. Weky čuva te brat Fensi. Čak nećemo spominjat kako je Apple malo naguzio Epic. Ali ajde barem nije prošlo za unreal engine. to bi demoliralo masu developera koji nemaju veze sa epicom.
prayer Matador Nisam se nikad cijepio protiv gripe. Zadnji put sam imao gripu u 5. razredu osnovne i stuklo me dobrih tjedan dana. Od tad imam možda jednom godišnje neku virozicu koja traje dva dana i natrag na posao.
wooddiebone weky je definitivno kralj foruma. Tolko nepopularnih mišljenja izneseno bez toksičnih upadica stvarno zahtjeva debeli karakter. Fakat bi trebali neki meetup uskoro pod maskama i rukavicama.
herc @chono7 🤣 🤣 🤣 mene zaboli kralježnica od same pomisli da se u tim godinama tako klatim, a on kao da ima 14! 🤣
Zero Meni je ovo baš depresivno, zatvara se sve u 12. Nimalo razumijevanja za one koji se vikendom samo žele oblokavati za šankom i pomagati konobaricama/konobarima da prežive.
fensisuperstar Zero Meni je ovo baš depresivno, zatvara se sve u 12. Nimalo razumijevanja za one koji se vikendom samo žele oblokavati za šankom i pomagati konobaricama/konobarima da prežive. Sinoć su partijali kod mene u gradu do 5 i pol ujutro. čitav grad. ribarske večeri. toliko o tome.