darkfenix Daj jbt..taj asmon je baba tracara, sta cu zivot na to trosit...i onda to netko naziva cak i necijim hobijem,lmao. .
Fico darkfenix sta cu zivot na to trosit... Neironično gledaš Rebel Wilson, mislim da nemaš kaj prozivati oko toga.
chono Ide li tko veceras na Devin Townsenda i Dream Theater? Ja krecem uskoro za ZG. @Tzereen @DarkPunisher ?
Tzereen chono ne idem nikuda danas. Fakat sam više ispuhan od svega. Danas ću popodne sjest s curom. Cugat i gledati Stranger Things. Žao mi je ko psu kaj nisam bio na Toolu u Budimpešti sad u utorak...
yakuza_stinger chono Devin će valjat baline, a na DT-u buš fino otkrmio kad krene keyboard solo od 25 min
chono DarkPunisher yes,moram konacno vidjet Petruccija uzivo. Satrijanija jesam i jos ostaje Steve Vai
Miro Flipper A da si koji drugi ducan napisa bilo bi moguce, u Konzuma nemoguce tamo san se odbija i meso ne kupujem niti u šali
TITANXIS on je ovdje postal ha-ha emoji a ovaj bi pasal za facepalm emoji. nekako bi bil manje uvredljiv nek onaj neodređeni lik, hehe!
danko-b Sad vidio Sumeju i Niku iz survivora. Nika mi je puno zgodnija uzivo neg na tvu, ima brutalno tijelo.
danko-b pravednik U Zg na srednjacima, ispred skole u kojoj radim. Pitao ih ko je pobijedio, rekli da nesmiju reci 😂