kauboj količina vremena kojeg sam provela ovako kad sam polagala vozački u rijeci je neizreciva
Instruktori obično ne puše u autu jel, al ja sam svomu dala zeleno svijetlo zbog mog sranja, njurganja i dramatiziranja.
I još mi bio najgori ispitivač koji je slovio tad u gradu izašao na ispit koji dijeli moje prezime (a pokušavali smo naštimat ispit kad bude na godišnjem) i kaže mi prije nego krenemo: oho, imamo isto prezime. Ah, nas smeća ima svuda izgleda. A ja napred samo što ne hiperventiliram. I onda me odvede za početak kod guvernerove palače na nagib od 70° i upali se crveno, stanem, nasere mi se neka ženska milimetar na guzicu, noga se trese na kvačilu, ruka se trese na ručnoj, i čujem ga iza: ovo će bit zanimljivo.
Ali pripremilo me bome, znam jako puno ljudi koji odbijaju vozit kroz grad (ne mislim centar), jer je divlji zapad. Ali stvarno te pripreme instruktori tu na najgore od najgoreg.
Edit: jednom smo se posvađali ja i instruktor, odvede me na podmurvice i ja vozim sad kraj zgrada po nekoj bjednoj cestici, i stane mi odjednom instruktor na kočnicu i sad ja kažem koji k radiš, on izađe van do nekog grma, i makne granu i pokaže mi znak jednosmjerne. I izađem i ja van i počnem se derat odakle da ja znam znakove skrivene iza grmova a on se dere da će me tako ispitivač sjebat i da ću past, pa smo se derali 5 min jedno na drugo, na kraju otišli na burek i jogurt i jeli kraj ceste ko klošari.