Kratki povrat na temu glazbe pa da završim s time. Nisu ni "The Room" ili "Battlefield Earth" gledani zato jer su dobri filmovi. Ista stvar je s glazbom. Treba unijeti malo zajebancije, trolanja i shithousea u nju, a ne sve shvaćat toliko ozbiljno i doslovno. Meni je totalno nejasno kad se netko "zgražava" što netko drugi sluša i tome slično, kao da je stvarno nečiji stil života stih pjesme ne znam, Alke Vuice. I kao što je valjda jasno da paralela slušanja Vuce i puštanja kose ne može biti ozbiljna. Nisam si u životu upalio sam doma Micu Trofrtaljku s hitom "Uteraj mi uteraj kola u garažu" kako bi uživao u tome. U autu sam pak izmaltretirao ljude s tim barem 20 puta jer iz njega ne mogu pobjeći i jer bude zabavno. Sigurno ne bi bilo zabavno da Chopin svira. Uglavnom, kritiziranje bilo koje vrste glazbe meni osobno često zvuči kao pretencioznost. Čovjek koji recimo to kuži od glazbenika je Bare koji je u podcastu pričao kako sluša Boru Drljaču, Lepu Brenu itd. i išao u tom smjeru s raspravom kako nema ništa loše u tome da se sluša sve i da se sluša ono za što si raspoložen, zbog čega u konačnici mjesta prozivanju nekoga nema.