master_x Srećom pa imam 5km do Lendave (SLO) gdje je benzin 10.80kn za litru (1.42€). Da nebi hranio još više naše uhljebe.
Nexus Bogte ovaj PBZ treba staviti u novine. Ažurirali aplikaciju prije 4-5 i toliko su je sjebali da se uopće ne može pristupiti računu tj. ruši se odmah pri ulasku u istu. Još nema "patcha" niti normalne isprike ili obavijesti.
fensisuperstar Nexus otkad koristim pbz app nije bio niti jedan trenutak da nisam mogao pristupit svom računu osim kad su upgrejdali app prošlog ljeta a update nije bio dostupan na playstoreu. I to nije bio dostupan u nedjelju onak.
Nexus buz Mislim da je za sve problem. Jer ne znam da bi baš bilo ovoliko komentara da je sjebana aplikacija.
Deadwalker PBZ aplikacija za poslovne korisnike je tek pravi horor. Uspijem se ulogirati iz svakog 5. pokušaja. Jedva.
Nexus fensisuperstar Generalno sam zadovoljan s aplikacijom, ali nedopustivo je da je aplikacija u potpunosti nedostupna već 5-6 dana i oni šute o tome. Nigdje novog updejta.
fensisuperstar Nexus meni radi normalno app. Evo upravo otvorio radi. Prebacio s jednog računa na devizini da mogu kupit nešto sa steama jel.
Nexus fensisuperstar Na kojoj si verziji? Je li 6.0.40? Možeš vidjeti u informacijama. Čisto me zanima jesmo li na istoj. Edit: jebeš mu sve, skinut cu APK na verziju 6.0.31 koja je radila normalno...
buz Nexus Nije na svima, očito ima dosta ljudi OnePlusove. 😆 A i najglasniji su oni kojima ne radi. Da nas je 1000 u HR opet će se puno ljudi javit . Da je svima već bi se oni javili, ovako šute pizde.
Fenix Kad smo kod jebenog PBZ-a, prosli tjedan sam resetirao mobitel i ostao sam bez pristupa poslovnoj i privatnoj aplikaciji. Dobio sam odma kodove za aktivaciju, ali naravno da ne rade jer im je sve u kurcu
Fenix Discord je down. Ovi sto su na redakcijskom kanalu, ja sam u principu za @Nocna_Mandragora Pa neka se ekipa misli o cemu pricamo