Tuhy Jeger je voda. Razore, dofi u Zagorje Da visis šta je pravi otrov... Ne vaše pičkasze splač8ne kaj nazibate alkoholom. Pičke pisijaste
fensisuperstar Tuhy Vozim doms sa mekih 2 promilw. nemoj se uvrijedit Tuhy kad vidis ovo sutra ali ubuduće ovakve debilane zadrži za sebe. Radije spavaj u autu a ne da pijan voziš doma.
Tuhy Nije bilo 2 promila, bez brige. Cijenim brigu, al znam pazit na sebe i druge. Dok smo krenuli, pol toga je isparilo iz mene. Svi doma živi i zdravi, od pol 3 se pila cola. Pusa
munja wooddiebone naravno da nije cheater, bija bi exposed davnih dana, stream siteovi mu nebi davali multimiljunske ugovore i nebi ima sponzorstva da ih ne mozes nabrojit na prste 2 ruke. Kolku god popularnost on donija PUBGu sigurno nebi dopustili da in je zastitno lic3 cheater.
chono7 @munja pubg nema nikakve zastite u tom pogledu, osim reporting sustava koji je implementiran kasnije. Nije nikada ni imao velike banove u Apex stilu niti su se previse aktivirali da maknu cheatere iz igre. Doslovno si mogao raditi u igri sto te volja i vjerojatno bi prosao bez sankcija, a nickname ti ne mora biti Shroud.
munja chono7 to sta pises sad nema apsolutno nikakve veze sa izjavon da je Shroud cheater. PUBG je ogroman igrac u battle royale vodama i nebi si dopustili da in cheater bude zastitno lice, kolko god oni zaradili na njemu sta je popularizira igru zaradili bi i od bilo koga drugog vanserijskog igraca kojeg bi gurali pod spotlight i kojeg bi twitch baca pod suggested. Velike firme danas bez beda od nikog naprave veliko ime, i nebi sebi dopustili tolku ljagu na imenu.
wooddiebone Znači vara u PUBGu, a u deset ostalih igara uključujući CSGO gdje su sankcije za varanje krvnički stroge, u tim igrama ne vara nego je samo isus.
chono7 @wooddiebone za ostale igre ne znam, jer nisam igrao. Pubg znam kako funkcionira i sto ocekivati. CSGO mehanike zaboravi u pubgu, jer ce te sam recoil ako nista drugo zajebati. Ono sto shroud radi u pubgu, ne radi niti jedan drugi profic.
wooddiebone chono7 Ima hrpu drugih profića koji isto tako igraju PUBG. Shroud ima prednost u svakom skillu koji možeš imat za FPS. Jedina razlika je učestalost događanja takvih stvari. Aj daj mi jedan dobar primjer di se vidi da vara koji je tebe recimo uvjerio da vara. Čist da vidim jesam lud.
Heat Nije logično da lik vara s obzirom na potencijalni gubitak ako ga uhvate. Slikovito kao da ukradeš sat od €500 i dobiješ doživotni zatvor.
fensisuperstar tbh ja ne mislim da shroud vara iz razloga zato što je on u svoje vrijeme bio jedan od najbljih igrača CSa na svijetu. a ako dr disresepct moze igrati pubg, cod i ostalo i biti dobar onda shroud mora rasturati. plus nema šanse da ga ne bi uhvatili. optuzili su i onog jednog francuskog igrača da vara dobio je ban sa esportsa na godinu dvije više nisam ni siguran a na kraju ispalo da lik nije varao nego je jednostavno previše skilled. kaj nije u overwatchu isto bila ona zenska sto je igrala onu napucanu ribu sa lserom. isto ju igrači optuzili za cheat jer zenska ima aim kao da je fucking aimbot. blizzard reko nema cheatanja provjereno.
chono7 Ali onda je Shroud too skilled. Oni killovi kroz 1cm ograde, iz okreta dok ga gadaju u leda su nemoguci.
fensisuperstar shroud je definitivno too skilled za samu konkurenciju. kao cs:go profić na pubg je kao da ideš sa rocketlauncherom u knife fight. na kraju on ne igra sa likovima koji su njegovog skill levela. ali zapamti da nije pixel to pixel hit detenction Ttribes ascend recimo je imao jedno vrijeme kad si doslovno trebao pogodit pixel od avatara igrača da bi napravio hit. I imao si ljude koji bi se zaletili 300 na sat jedan prema drugome i izbaci jebeni disk i pogodi lika u zraku U GLAVU dok se kreće abnormalnom brzinom. a ako samo 1 pixel nije točan ide miss. poslije su pičke plakali da nije fer da ne mogu nikoga pogodit pa su prošili hit detection i sjebali igru sa najtezim aimanjem u povjesti gejmanja.