yakuza_stinger foggy dignem se rano, i dosta puta okružim Jarun, pa malo doma vježbat i dođe 11h i već spavam s dualsenseom u ruci. Jednostavno ne ide haha
foggy yakuza_stinger Hahah, ja sam u četvrtak odletio kolegi na 5 pivi, vratio se igrat Horizon i naravno da sam zaspao usred animacije 😃 Znači rješenje mojih problema je svaki dan 5 pivi. Deal.
ThaUrban Ja sam u subotu izletio van sa frendom, bili u Buzz-u, popio sam 7 Antique Pelinkovca. Došao doma, čak sam razmišljao dal da upalim Horizon, ali odustao, bacio partiju bele na playtoyu, izgubio i u suzama otišao spavati.
buz U subotu sam cijeli dan krpao pukotine od petrinjskog potresa i farbao što sam pokrpao. Zaspao sam kao beba. Ne treba vama alkohol, nego pošteni rad!
blade Da ubijem veselje oko ovog datuma To je fora samo ako ne znate pisati datume na hrvatskom, jer se ne piše nula kod označavanja dana, mjeseci i godina na početno mjesto (02, 011, itd.) Ne funkcionira po ISO standardu koji je YYYY-MM-DD, Funkcionira samo ako ispunjavate neku (digitalnu) bazu podataka koja upisuje DD-MM-YYYY radi lakšeg sortiranja i pretraživanja.
TITANXIS blade onda kod mene funkcionira jer ja uvijek stavljam te nule dok broj ne dođe do desetice. ponekad iz ljenosti za godinu napišem samo zadnja dva broja u ovom slučaju 22 umjesto 2022. edit: a kakvu ulogu ima aloy smajlić? kakvu emociju bi ona izražavala, imate kakvih zamisli!?
sanzo blade Funkcionira samo ako ispunjavate neku (digitalnu) bazu podataka koja upisuje DD-MM-YYYY radi lakšeg sortiranja i pretraživanja. Koja baza sprema datume u ovakvim formatu? YYYY-MM-DD se koristi bas da bi se moglo sortirat.