Fico Sterlok Di vam je najbolja Pizza u ZGu? Ovisi sto zelim. Ako zelim nesto fino, a da se ne prenajedem, onda Duksa. Ako zelim klasicnu pizzu, ali da je kvalitetna, onda Oldschool by Franko's. Ako zelim zacepljenje zila, onda Chello.
greyback Jbt @Fenix pa tebi je danas 10. godišnjica registracije, čestitam!!! 😃 Znači li to da je danas ujedno i 10. rođendan FFA foruma?
Fenix greyback pere me zadnjih dana neka kriza godina i onda ovo izleti. 10 godina jbt Ovo su počeci: Počeci foruma
TITANXIS Sad mi je jasnije zakaj mi sivac ne šljaka kao prije a i vid mi mutniji. https://www.index.hr/mobile/magazin/clanak/kako-igranje-igrica-pozitivno-utjece-na-mozak/2531578.aspx
Genesis Meni je 3.2.2024 10 godina…bitno da ste najveceg kradljivca htjeli zvati u prvom valu a mene tek naknadno xD
kauboj Genesis Mislim da sam probao iskljucivo cheeseburger pizzu i 4 vrste sira. Možda jednom beef/hamburger neku i nije mi bila dobra. Cura religiozno svaki put tu cheeseburger i konzistentna je i nama je vrh dok sam ja svaki put 4 vrste sira i bila je odlicna do zadnja 2 puta kad je bila totalno bez okusa pa sam digo ruke od nje.
ZigguratVertigo kauboj Kako cheeseburger pizza izgleda uopće? Pitam da ju znam izbjeć i držat se novogodišnje odluke…. Definitivno zbog toga…
kauboj ZigguratVertigo A gle, ljudima je totalno hit or miss. Nama je odlična ali tekstura i okus cheeseburgera na pizzi ne odgovaraju svima tako da je to na vlastitu odgovornost. Možda otkrijete novu najdražu pizzu a možda spušim par blokova na forumu ¯\(ツ)/¯
fensisuperstar Ja sam jeo kalzone kebab u poreču jos prije par godina, sad je tortilja kebab in. Volim kebab kakav god da je ali samo da nije kao onaj drugi sto je feniks narucio kad sam bio kod njega. Pokusali su nas otrovati btj :-D
ThaUrban Tzereen Ja kad vidim pojmove cheeseburger i pizza, zamišljam nešto sasvim drugo… Isto što nisi nikad probo?