Tocno to sto govorite! Moji su vec poceli prcati da se ljudi sto vise vracaju i ja sam otvoreno rekao shefu da mi to ne odgovara, i ako dodje do toga da bas moramo svi biti tamo traziti cu dalje. Naravno imamo open space office i to mi je bas muka, 20 ljudi na hrpi, jedan hoce muziku, drugi nece, jedan hoce prozor otvoren, drugom smeta, pa klima puse ovom u glavu, onom vruce…. ma uzas…. Ovako doma bez stresa sve napravim i produktivniji sam nego u uredu ali svakog naseg gazdu jako kopa i muci sto mi radimo doma, jesmo li bas 8 sati za poslom ili se dignemo upaliti vesmasinu ili nesto trece :/

Ja jedva čekam dan kada više nikad neću morat radit uovom klasičnom smislu.

sanzo Pa da, zato velim u klasičnom smislu.

Sprovod poslu od ponedjeljka do petka od 8 do 16h.

Ne ispunjava me to niti 1%. Mogu se mentalno isključit i bit kao na autopilotu, al nije to to.

Zero

Dođi u rumuniju dođi do u rumuniju

Dođi u Đerija evo tamo jedan rumunjaki pizza restoran dođi u Đerijaaaa

Giphy - Fail Greta Thunberg GIF by The3Flamingos

Jebote dođem na posao sad i nema nikoga.

fensisuperstar Onaj filing kad nemaš kome reći: "Eo me jopet". Znam kako je, danas mi kolegica s kojom radim nije došla.

Tek sada vidim ovu tortodan ikonicu.

Do sad sam vidio da neki spominju tortodane, ali sam mislio da je neka interna fora. 🙂

Matador sretan rodendan! 😊

Neznam za vas, ali ja sam volio ovu igru

Moze li mi netko pomoci?

Sjetio sam se jedne scene od prije 22-23 godine kad sam bio klinjo od 3-4 godine. Starci su gledali nesto na TV-u, mislim da je bio X-Files. Bio je valjda intro u epizodu. Sjecam se nekakvih satora postavljenih u mocvari, bila je noc i neki lik, mislim crnac, je nekog zaklao macetom. Nakon toga je krenula neka jako spooky muzika (koja bi mogla biti X-Files theme song). Znam da sam zbog te scene imao nocne more dugo.

Uglavnom, te scene se sjetim svakih par godina, ali stalno zaboravim o cemu se tocno radilo. Pa evo sad prije nego opet zaboravim, moze li mi netko pomoci jesam li bio u pravu i jel to stvarno jedan od uvoda u neku X-Files epizodu (i koju tocno ako je?). Vjerojatno bih i sam mogao pronaci epizodu s ovim informacijama, ali moglo bi potrajati.

weky

Nije. Nasao sam sad uvodnu scenu na YT. Ima neke slicnosti, ali nije to to (makar je dosta uznemirujuca). Siguran sam da je bila nekakva maceta u pitanju i da se ubojstvo u nekakvoj mocvari desilo i da je bilo satora. Mozda i nije X-Files, ali mi intuicija govori da je.

@zontra

Mačeta i močvara baš mi i ne ide sa temama x-filesa iako su imali odskoka od teme. Možda se radi o Twin Peaksu, pokušaj sa tom serijom.

NADOPUNA: Prvo sam išao na brzaka potražiti za "dosje x" pa evo ti info ak se radi o tome a radi se o 1 epizodi 7 sezone a naziv epizode je The Sixth Extinction.

TITANXIS

Twin Peaks sigurno nije. A nije ni ta epizoda pošto je uvod po danu. Možda neću nikad doznat o čemu se radi. Ali nema veze.

Još jedna serija mi je pala napamet, CSI: Miami. Ali u sjećanju mi je da je ta scena prekrvava za CSI.

@zontra

A da se ne radi možda o nekom filmu recimo neki Petak 13-ti jer tam ima dosta mačeta, močvara, šatora i sl. Ha-Ha-Ha!

zontra vidiš, ja sam imala slično iskustvo. Zbog jedne epizode dosije x-a, gdje je bio neki žuti čovjek koji je puzao u kanalizaciji, godinama me bilo strah ić na wc. Ni sestra nije pomogla jer me redovito strašila s njim. I dan danas se sjetim toga i zašto nisam nikad reprizirala gledanje serije.