kauboj Ne, već godinama sam prestao, igrao sam od bete do frozen thronea.

Tzereen Lor je dobar, ali je malo prejednostavan i s vremenom mi je postao nezanimljiv. Svaku od tih igara sam ugodno igrao besplatno dok mi nije dosadila i mislim da su sve solidne i danas za igrat, samo je stvar ukusa. Yugi je daleko najkompleksnija igra od njih pa mi je nekako najbolji.

sanzo a Shadowverse, Mythgard, The Elder Scrolls - Legends, Warhammer?

A sad i Marvel Snap dolazi.

Tzereen

Shadowverse i Elder Scrolls jesam kratko, nisu mi baš legli, ostale nisam. U pravilu par godina igram neku igru dok mi ne dosadi pa pređem na drugu. Magic i Yugi su jedine kojima sam se vraćao jer sam ih igrao u živo i nekako mi imaju drugačiji feel nego ove čisto digitalne.

Sudoku na mobu mi je jedino kaj igram redovito.

Fakat više nisam gamer.

sviđa mi se ova gta trilogy igrica. Baš je fora. Pogotovo ovaj getea san andreas! A ni siti nije loš, poznat mi je glas glumca a ne znam odaklen!

dobro večer, nadam se da ste dobri i praznih jaja!

themarko Neće da izbace na Steamu, znaju da će biti downvoteano u oblivion.

ja još igram na plejstejšn 4!

Jebote, nemrem vjerovati da je od kupnje plejke prošlo skoro 8 :eek: to sam kupio nakon ispita lol

makar, najviše mi fali cod 4 i to na ps3… eh to su vremena bila 🙁

A sad, u drugom filmu… nemrem vjerovati kako se to promijenilo

Adriana Chechnik polomila leđa na 2 mjesta na twitchonu.

Deadwalker Iskočio mi oglas na Facebooku, “trosoban” stan na Laništu od 48 kvadrata za 185 000€. Prodan.

A ono, ne znači da je prodan za te novce. Možda, ali sumnjam.

Naravno, prodajne cijene su uvijek niže od oglašenih. No svejedno, čak uz nizu cijenu…. Well, ili je balon napunjen do kraja ili će ovo još potrajati jedno vrijeme dok se zalihe kuna negdje ne operu 🙃

Aktivirao dnevni mod foruma na mobilnom browseru..

Moram sutra pod hitno oftamologa posjetiti, dok mi nije kasno.

Već mu dali naočale.

imbecili. Hoće netko te spodobe staviti koju g u zatvor, da malo tucaju kamen i da tako izliječe dosadu?

Zašto su tako glupi, hoće to od dosade ponekada. I di na Van Gogha? Da su pročitali njegovu biografiju, ne bi bili tako retardirani.

još bacaju hranu i govore kako ima gladnih? mozak na aparatima….

i farbaju tu glupu glavu, a ne znaju što je u farbi 😆

Da je i sa 5, debili i to teski…

Volim slike pa sam osjetljiv 😅

Taman vikend da dovrsim gta san andreas i da krenem na city. 3 mi se ne igra nekako :/

Još da su gta iv napravili za ps4, da mogu umrjeti u miru

Ajmo džigaraši sa foruma, pomagajte (Tuhy u tebe gledam).

Sutra se ženi ženin mi brat, a ja ću mu biti vjenčani kum.

Kod nas je običaj da kum prvi naruči pjesmu kad veselje u salonu počne. Problem je što ja ne znam prikučiti novijoj narodnoj muzici. Volim poslušati par starijih pjevača, ali sumnjam da će neka pjesma od Tome Zdravkovića pridonijeti veseloj atmosferi.

Trebam preporuku.

Prozoveš čovjeka koji je na koljenima kad počnu svirat Zečića 😅😅😂

Na svadbama na kojima sam bil u zadnje vrijeme narodno počnu cjepat tek kasnije, kad je većina već pomalo nabrijana / pijana.

Možda "Taman je" od Bešlića, tu svi znaju i vesela je.

Mislim,, ja bih odero Vrati mi se nesrećo il Hercegovku i baco bih se po stolu, al to sam samo ja 😁

Raziel

Nema tu nekog recepta, sve ovisi o tradicijama tog područja i profilu pozvanih. Ove godine sam bio na 4 vjenčanja i sva 4 su bili skroz drugačiji setovi pjesama i profila gostiju.

Najbolje pitat mladoženju za savjet?

Tzereen smraci mi se kad vidim gljive u burgeru makar ih opcenito volim.

Ceka se zimski menu - Cheese Deluxe i Bacon Rosti. Nema jace od tog, nema! 😃

Jedan ima gljive, drugi piletinu u meku, a treći je vege. Zašto to uopće prenosiš ovdje?

Kakav je ovo amber turdger.

DarkPunisher Cheese Deluxe i Bacon Rosti. Nema jace od tog, nema! 😃

Daleko najbolja postava, oba bih mogao svaki dan tamanit

od meKića mi fali onaj krumpir (pekarski i onaj ko feder)…

kad ste kod vjenčanja, baš me pitao prijatelj kako da izbjegne jedno potencijalno! Dakle kaže ovako. Mama ima sestričnu i od te sestrične sin bi se mogao ženiti. Njoj je ta sestrična draga i važna, a njena djeca "jako poštuju nju i njenog muža" pa se eto očekuje da i frend ide na svadbu. Frend nema ništa osobno protiv tog dečka i njegove cure, osim što tu curu nikada nije vidio a njega možda 5x u životu i ništa si ne znače međusobno jel'. I sada kako da izbjegne (potencijalni) poziv odnosno koja bi bila isprika koja ima smisla i koja će se popušiti. Jer se "očekuje" dolazak na svatove nekome za kog ga kaže realno boli kurac i to teško, a ako ne dođe ispada "asocijalan" a kaže nema potrebu ispunjavati "obvezu" pro forme jer eto nema.

Ja sam mu rekao da kaže da ima poslovni put, na način da 1 mj prije to kaže i tjt. Nije neka isprika ali aj'.