doctorfreak Da mi je dijete takvo…kao mlada dama na slici ne bi tražio pomoc psihologa ni psihijatra niti bi išta komentirao. Jednostavno bi je se odrekao.
Ne znam o čemu ti? Ja bi ju posvojio.
doctorfreak Da mi je dijete takvo…kao mlada dama na slici ne bi tražio pomoc psihologa ni psihijatra niti bi išta komentirao. Jednostavno bi je se odrekao.
Ne znam o čemu ti? Ja bi ju posvojio.
chono Pa to je super odgojna mjera, i to prvenstveno jer djeci treba dopustiti da sami shvate neke stvari.
Nikako nije dobro konstantno dijete upozoravati i biti tik uz njih u baš svakoj situaciji.
Naravno, gdje je svrsishodno treba biti na oprezu ali konstatno pracenje i upozoravanje se gotovo uvijek manifestira kao kontraefekt. Već nakon ranije faze adolescencije postoju jako nesigurni, u konstantnom strahu od novog i nepoznatog i tada se teško odvajaju od roditelja u svakoj situaciji.
weky Za tebe znamo da si psihopat…a možda i nešto gore.
Ali kao takav bi joj sigurno promjenio poglede na svijet
Fico Psihopatske tendencije ne znače nužno i nasilnu narav.
Ovdje mi drug Vladek izgleda ko neki lik iz igrice, onako voštani lutak!
Kad je nabotoksiran do Marsa.
Ne znam kaj se Ameri žure, ovaj već ima wellness centar na vrhu Olympus Monsa.
To nije smiješno, već tužno.
Može neko pojasnit?
wooddiebone duckfejsare
Neven Ciganović
A dobro duckface nije joke već 10 let.
Odvajanje otpada je malo konfuzno za neke stvari. Gdje recimo bacat iskorištene prezervative sa sjemenom tekućinom? To je kombinacija nus produkt plastike i organske tvari.
Kaj trebamo i to odvajat? Ovakvih i sličnih primjera je puno. Mi smo ko cigani i odvajamo otpad samo kaj niš nemamo od toga a papir, plastiku a i metal bome prodaju iz holdinga i dodatno zarade i još samo fali ma vjerojatno i to prešutno plaćamo kaj kupe taj papir, staklo, plastiku, metal i organsko tj. bio otpad. Bit će sve teži život u gradu.
fensisuperstar Štrace i plastika,jedno te isto.
Slažem se. Metal je glazba za smeće.
Obrnuo si priču.
Bilo je "Metalci su smeća. Metal je dobra muzika."
Al metalci su ok sad kad su pankeri postali vegunski libtardi.
fensisuperstar dobro si me sjetio. Idem pustit Bloodline. Ta stvar sabija makar je spora.
yakuza_stinger nemos pogrijesiti sa bloodline. Iako mi je raining blood intro najjaca stvar ikad
fensisuperstar raining blood je klasika, nikad ne dosadi. Totalno mljevenje.
Fun fact, vinilka na kraju Raining Blood pjesme je izrezana na takav način da nikad ne dođe do kraja. Groove je napravljen tako da igla poskoči par okretaja natrag tako da zapravo stvara infinite loop. Odnosno vječno pada kiša.
Pogledaj fejs btw hha
fensisuperstar Thrash, ne budimo neuki ako je već Vedo hejter.
chono i cajke su glazba
Ovo je glazba.
doctorfreak mozda za tebe ili wekya…
Vidim domaće fukse, pardon, influencerice se naslikavaju po Amalfiju. Gdje ste bile kad smo ga vozili 2004. u Gran Turismu???
Jebote covjek poginuo u jucerasnjim poplavama u Rijeci…
chono nikad nešto takvo nisam vidjela, taman išla iz grada jučer, metar vode ali kad kažem metar mislim metar. Voda ulazi u auto, plivam u vjerovatno nečijem dreku i molim boga da nije negdje izbilo šahtu da ne upadnem u rupu ili da mi ne zaguši motor i da dođem doma u komadu, i ja i auto.