doctorfreak Da mi je dijete takvo…kao mlada dama na slici ne bi tražio pomoc psihologa ni psihijatra niti bi išta komentirao. Jednostavno bi je se odrekao.

Ne znam o čemu ti? Ja bi ju posvojio. 🍆

chono Pa to je super odgojna mjera, i to prvenstveno jer djeci treba dopustiti da sami shvate neke stvari.

Nikako nije dobro konstantno dijete upozoravati i biti tik uz njih u baš svakoj situaciji.

Naravno, gdje je svrsishodno treba biti na oprezu ali konstatno pracenje i upozoravanje se gotovo uvijek manifestira kao kontraefekt. Već nakon ranije faze adolescencije postoju jako nesigurni, u konstantnom strahu od novog i nepoznatog i tada se teško odvajaju od roditelja u svakoj situaciji.

weky Za tebe znamo da si psihopat…a možda i nešto gore.

Ali kao takav bi joj sigurno promjenio poglede na svijet 😃

Fico Psihopatske tendencije ne znače nužno i nasilnu narav. 😉

TITANXIS

Kad je nabotoksiran do Marsa.

Ne znam kaj se Ameri žure, ovaj već ima wellness centar na vrhu Olympus Monsa.

To nije smiješno, već tužno.

Neven Ciganović

A dobro duckface nije joke već 10 let.

Odvajanje otpada je malo konfuzno za neke stvari. Gdje recimo bacat iskorištene prezervative sa sjemenom tekućinom? To je kombinacija nus produkt plastike i organske tvari.

Kaj trebamo i to odvajat? Ovakvih i sličnih primjera je puno. Mi smo ko cigani i odvajamo otpad samo kaj niš nemamo od toga a papir, plastiku a i metal bome prodaju iz holdinga i dodatno zarade i još samo fali ma vjerojatno i to prešutno plaćamo kaj kupe taj papir, staklo, plastiku, metal i organsko tj. bio otpad. Bit će sve teži život u gradu.

TITANXIS Istovarit se po gospođici i spasit planet.

weky

Obrnuo si priču.

Bilo je "Metalci su smeća. Metal je dobra muzika."

Al metalci su ok sad kad su pankeri postali vegunski libtardi.