Pa di je on jbt, kak to da nije aktivan vise?
Blebetaonica 2
- Uređivano
DarkPunisher pa vjerojatno radi 24/7. Eto sad mi kaze da ide okolo i organizira te kvizove i sranja po HR. jbga treba putovati stalno
inače Bladea sam viđao u zadnjih par godina randomly na više lokacija. Da bi zadnji put izašao sa ženom iz kina u rijeci a on stoji nasred hodnika i kaze nešto u stilu:"nisi me očekivao jelda"
Blade ima omnipresence. Tamo je i kad nije.
Blade se multiplicira. Di je Dom?
Heat poslao mu poruku prije pol sata basš
Jel Dom rage quitao državu?
Ili sam zamjenio nekaj?
IkSnr Njahahaha
Došao sam da vam kažem: Volim kurac.
Čujemo se dogodine.
^ ^ ^
Pridružujem se gore iskazanom fetishu.
Ljubi babo.
jebu se medusobno, kako sta se dogada ja polako zavodim Fensija, jer i ja volim kurce, ali necu se maknut s foruma dogodine nazalost
Otac mi je imao na desetke ovakvih snimki. Svaka je jeziva bila.
Stari moj, kad si zamislim da me onaj valić od 30 cm dok ležim u plićaku stepe k'o šmrkalj, ne mogu si ni zamisliti koja je ovo snaga.
- Uređivano
@fensisuperstar kad ce moj dick pic?
chono7 ne moze server hendlati size upload
r/heavyseas
Imam ovaj fetiš već neko vrijeme.
U zadnje vrijeme samo čekam da neki brand stavi rainbow profilnu sliku i onda čitam komentare između Arapa i frikova sa zelenom kosom. Zabava zagarantirana.
- Uređivano
https://www.faceb ook.com/playstation/photos/a.473440516802/10158810607081803/?type=1&theater
edit: spoji link, inače ne radi na forumu
maverick dali ti tvoj arapin kitom picu šarafi?
- Uređivano
- Uređivano
Nisam upućen no je li to povodom parada ponosa? Ako je onda jbga, ništa drugo nego prcanje jedni drugih.
Dok neko puni račune, ljudi se prepiru oko spolne orijentacije i čiji je bog u pravu.
Talibani s druge strane samo čekaju kakti opravdan povod za napad. Ako znam nešto to je da ih netreba prcati nepotrebno. Mi u zagorju kažemo ako vragu zvoniš jednom će otvoriti vrata.
pravednik Nisam upućen no je li to povodom parada ponosa?
ma mislio sam na Dubai od krankšvestera
Ovo sam ja zbog ponovne odgode cyberpunka
- Uređivano
pravednik Dok neko puni račune, ljudi se prepiru oko spolne orijentacije i čiji je bog u pravu.
Talibani s druge strane samo čekaju kakti opravdan povod za napad. Ako znam nešto to je da ih netreba prcati nepotrebno. Mi u zagorju kažemo ako vragu zvoniš jednom će otvoriti vrata.
znam da nije ljepo od mene, ali ja se istinski ismijavam tim politickim, sex, femi kremi, rasnim, vjerosipovjesnim itd raspravama i kasnije posljedicama. u subotu 500ak balavaca do momaka ubilo boga u policiji u pol stuttgarta iz jos kao policiji nepoznatih razloga lol, kasnije medju uhapsenima i nekolicina hrvata. kako se ne smijati idijotarijama i nekompetentnoj policiji?! slag na tortu je neka kretenska svabica koja se nasla izmedju hooligana i policije i dobila po lampi pendrekom od policajca, slucajno, i sada poziva na nasilje policije ala slucaj floyd! pa koji si kurac radila tamo jebem te maljavu. steta samo sto nisam bio tamo i usputu ugrabio karton kokica i chupa chups lizalicu.
- Uređivano
Heat to su momci 17 do 20 i kusur godina, vjerojatno rodjeni tamo ili imaju papire. nista od deportacije, ne boj se. medjutim uhapseno je 20ak momaka, a ostatak lipo moze plotati novi attack. policija dobila gorke batine od balavurdije lol. kazu nezapamcena makljaza u tom gradu tamo jos od one poznate sa englezima u centru stuttgarta.
zapravo najgore od svega je to sto ima gomila unistenih izloga, prozora i automobila. bacalo se kamenje po policijskim autima. malo se previse gledaju vjesti i dogadjaji po americi ocito. ta zemlja je toliko kancerogena i njene metastaze zahvacaju brzinom munje sve s cime dodje u doticaj.
pravednik
Ja se ne slažem s ovime uopće.
To samo povećava njihovu strahovladu.
Nema kompromisa.
Kad je Charlie Hebdo objavio svoju karikaturu Muhameda, sve novine su trebale objavit to, a ne se skrivat ko pičke. I onda lagano svaki napad spriječiš ili kazniš.
Treba izvuč govna na sunce da se posuše i onda ih je lakše pobrat lopatom.
Zero sve najbolje zelim mladicu <3