doctorfreak Stari vec par dana drobis tu konstantno i moraliziraš o hebenim istospolcima ko da su svetinja i ko da su najveci problem države i svijeta. Glumis psihijatra, psihologa, moralistu, doktora i znanstvenika a obican si f ucking prosjecni junior programer koji je manji od zrna graska i pametuje konstantno na forumu kao da je svaka njegova zadnja.
Kada me netko tko ima ispade kao što su tvoji krene prozivati, to mi je zapravo kompliment. Štoviše, neće me odvratiti od toga da zagovaram ono što stvarno vjerujem da je ispravno, već me jače gurnuti u istom smjeru. Vrlo sam strpljiv i spreman objašnjavati neke stvari, mislim da sam zapravo dobar primjer ostavio gore objašnjavajući svoje mišljenje. Isto mišljenje na koje si nasrnuo bez da si se potrudio shvatiti što sam napisao.
Isto tako, ne moram biti moralist da prepoznam dvoličnost. U 100 tema si već napisao kako je ovaj forum toksičan i kako su svi "hebeni ovisnici" i samo prigovaraš na forumaše koji pokušavaju s tobom komunicirati. No i dalje pišeš.
Ne moram ni biti psihijatar da prepoznam privilegiranost. Meni si osobno prvi put upao u oko upravo onda kada si pljuvao po ljudima koji rade po skladištima, misleći da si ti prioritet čitavog svijeta jer ti nije na vrijeme stigla pošiljka u vrijeme globalne pandemije.
Bome ne trebam ni biti psiholog da prepoznam homofobne insinuacije maskirane u "argumente" o kvaliteti neke igre.
Čak ne trebam ni biti doktor da razumijem određene stvari niti da se zainteresiram za neke tematike te ih detaljno istražim. Volim učiti i volim shvaćati. Za mene nema ništa tužnije nego da se ide iz dana u dan s tolikom gorčinom da se prema svemu van užeg pogleda odnosi kao prema neprijatelju.
Na kraju, ne moram biti znanstvenik da razumijem kako cjepiva funkcioniraju. Naučio sam to u srednjoj školi.
I da te ispravim. Ne "drobim" već par dana. "Drobim" već skoro 5 godina na ovome forumu, a bome i van njega. Poprilično sam konzistentan po tome koliko "drobim". I nastavit ću. Jer volim prozivati ponašanje kojem sam mogao svjedočiti zadnjih dana na forumu.