Sanader
Nisam skinny fat...tek pravi rad treba početi. Gledaj, nisam štrkljav, niti sam ikad bio. Imam dobar postotak prirodne mišićne mase i jebiga meni će biti lakše sebe izgraditi.
Nekome neće. Ali to nije poanta. Poanta je bila da genetika ne utječe na to hoćeš li ti biti debel ili izvan forme ilo ćeš smršaviti i biti zdrava osoba.
Drugi je par opanaka, ako sada govorimo o nekoj građi. To nije bila tema. Logično da će neki ljudi lakše dobiti mišićnu masu i formirati istu, jako puno utječe tvoja krvna grupa na to. Primjerice krvna grupa 0 je daleko najbolja grupa za sport, kontrolu kilograma i građenje mišićne mase. 8 od 11 nogometaša su vjerojatno krvna grupa 0. To nije slučajno.
Ja sam krvna grupa 0 pa imam tu prednost (to se ne može korigirati niti nadoknaditi), ali generalno govoreći u rekreativne svrhe, nema masivnih razlika.
Sve ostalo je subjektivno. Netko želi ima 75-80 kg (ovisno o visini i ukupnoj građi) i onako... izgledati zdravo. Ne znači da moraš imati mišiće, body fat na 12% i slično, a nekome je to pojam TOP izgleda i cilj. Jebiga.
Meni najbolje paše nekih 90-95 kg i to je nekakav balans koji želim naći. Na nekome drugom to će izgledati očajno jer nemaju "okvir" za nositi takvu kilažu.