Sanader
Zato sam rekao da genetika igra ulogu tek KASNIJE u PROFI SPORTU, ali ne u tome hoćeš li ti izgubiti 25-30 kila i živjeti zdravo.
Znači to je bullshit i kod toga stojim. Nitko mi neće reći "ah, ja ne mogu smršaviti 15 kg"...ma šta ne možeš? Naravno da možeš, sve je u glavi.
Ja sam smršavio skoro 30 kg zadnjoj godinu ipo dana ništa ekstremno, ciljao oko 1 kg tjedno jer je to zdravo mršavljenje (nikako se izgladnjivati jer to je OGROMNA pogreška), radio kardio, kardio, kardio.
Nikakvi utezi dok ne skineš kile, ne dovedeš sebe u dobar balans, dok se tijelo ne prilagodi na promjene. Btw ja sam ovo sve sam radio. Nikakvi treneri, grupni treninzi, šejkovi, pripravci i slično. Bez kruha, govana i najvažnije VIŠE kretanja. Ja nisam lik od fast food-a i McDonald's hamburgera, ćevapa i slično. Čak ni ne pijem. Uopće.
Već je sve u tome da se krećeš, da imaš pravilnu prehranu, bez previše šećera, pogotovo pekarskih proizvoda i grickalica, cola i slično.
Malo me taj trening i kretanje sada koštalo jer sam u prošloj godini u 11. mjesecu napravio pogrešku i sjebao hrskavicu na talusu gležnja i to je sada jebada samo takva. Trebam operaciju, oporavak najmanje 3 mjeseca, ali to više nikada neće biti isto... važno mi je samo da se vratim normalnim aktivnostima jer sada ne mogu ništa previše. Čak ni brzo hodanje.
Evo ne treniram ozbiljno već barem 5 mjeseci i nisam vratio niti jedan kilogram. Nije čak da toliko pazim (pazim, ali ne tako rigorozno) i sad će mi netko reći da ne može. Yeah right...a ja još imam skinuti i izgraditi da bi bio zadovoljan.