buz Zadnji put ću spomenuti, postoji ignore opcija.
Ja ne znam kako ti pomoći. Najiskrenije. Ne mogu upozoravati i kažnjavati ljude jer samo pišu. Ako krenu ubijati i gušiti teme tako da ulaze u konflikt s ljudima, da krene svađa ili vrijeđanje, naravno da će se takvo ponašanje sankcionirati, ali što želiš, da napravimo listu zabranjenih riječ i da na njoj bude Zony? Da dodam i M$ isto tako?
Ako želiš da se nešto na takvim klimavim nogama kažnjava, onda komotno tebi i Nexusu mogu zafitiljiti banove zbog Ubisoft tema u kojima na identičan način pišete, a to bi bilo stvarno glupo, siguran sam da ćeš se s ovime složiti.
Morate se opustiti. Ne mogu sve banati. Ne mogu ni sve upozoravati. Ne može se na forumu hodati po jajima jer će aktivnost doslovno nestati. Nitko neće ni htjeti pisati jer će misliti da će dobiti ban. I onda će ljudi samo otići s foruma.
Mora biti doza zdravog razuma i malo deblje kože. Ovdje se nije toleriralo vrijeđanje ili maltretiranje. Toksične rasprave bi se barem pokušale iskontrolirati. I prije nego što potegneš Mastera ili Emilija u priču, Master verbalno napada forumaše, a Emilijo ignorira bilo kakva moderatorska upozorenja. Dobivali su s razlogom banove, a ne zato što vole Sony ili zato što pišu statistiku. Te kazne su zaslužili svojim kontinuiranim ponašanjem. Neću ni spominjati koliko sam pak puta Mavericka banao. Nisam pristran. Imam svoje preference, ali uvijek sam kažnjavao po zasluzi i ne znam što više mogu napraviti osim da nuklearnom opcijom ubijam aktivnost na forumu i pustim da ljudi odu zbog stroge moderacije.