sanzo Razumijem te i vjerujem da ovo ide djelomično mene pa ću ti reći da je pogrešno je što generaliziraš i trpaš u isti koš ljude koji ako ih nešto ne zanima onda ne seru 100 puta po tome i ljude koji konstantno seru po nečemu i dosadni su.
Pio sam Emiliju i Masteru krv na slamku kad su fanbojizirali po forumu, pit ću i drugoj "strani". (A jebali su ih i ostali u mozak što teoriju o Sony defence forceu baca ravno u smeće) Mene živciraju fanboji, uz koju god plastiku se vezali jer mi je ružno vidjeti kad se moraju 100 puta ponavljati i dokazivati nekome NEŠTO. Ako ste vi staloženiji i uravnoteženiji od mene pa samo to preskočite ili ignorirate korisnika, balls to you, ali ja nisam i reagirat ću.
@wooddiebone Opet si potpuno fulao poantu. Reći ću ti zadnji put što me smeta, vjeruj mi li ne moraš, meni je svejedno na kraju dana.
Ne smetaju me loše vijesti o Sonyu, jebe mi se za Sony i bilo koju drugu firmu. Od Sonya ne živim i briga me da ga sutra ugase. Smeta mi sljedeće:
Konstantno neargumentirano kenjanje od strane ljudi koje nešto ne zanima, osim da seru. I čim dobiju neke argumente bacaju ti Sony defence force u lice jer drugo ne mogu.
Ne smeta mi ni kad imaju (opravdanu) kritiku na nešto što ih ne zanima, legitimno je ako i površno pratiš industriju. Kad je bio onaj fail od najave Xbox Onea i ja sam to komentirao iako me konzola nije zanimala, ali nisam onda narednu generaciju konstantno kenjao po Xboxu, jel. Ja ne volim Golfove jer su mi obični i mogu kad najave novi model napisat da mi se i dalje ne sviđa. Ali ako idem na forum o autima konstatno svugdje objavljivati kako su lagali na testovima, kako su ružni, kako se kvare i vlasnike istih koji su zadovoljni svojim Golfovima u nedostatku argumenata nazivati balkancima koji ne vide dalje od Njemačke i Golfovim sektašima, ne mogu se čuditi što ću ljudima početi ići na kurac s vremenom.
I apsolutno ću prvi potvrditi da je Sony u zadnje donio nekoliko (u najmanju ruku) dubioznih odluka, ali ću i reagirati kad se radi od buhe slona i predviđa im se propast i namjerno se pretjeruje da bi se neki ovdje naslađivali ili kad neko sere jer se usudim(o) ponuditi neko obrazloženje zašto su donijeli neke od tih odluka. Konzole su tek izašle, ne može ih se praktički ni kupiti, ajmo pričekati prije nego pokopamo firmu. Na kraju se zbrajaju mrtvi, ne na početku.