Što je opet bio incident sa Srbima ili se referiraš na ono što sada izvode u Srbiji sa hrvatskom manjinom i zahtjevom za uvođenjem hrvatskog jezika? Realno, problem kod nas je zagarantirana participacija manjina u saboru bez obzira na broj glasova. U biti stranke s manjinskim predznakom ne bi ni trebale postojati. To je postala čista trgovina privilegiranih. Kao i što su trebali na vrijeme Vukovar proglasiti mjestom posebnog pijeteta. Dvojezične ploče nemaju tamo što raditi.
Blebetaonica 2
Pa sta je ovo???
Kakva smo mi to drzava postali?
Izdajnicka.
Zamislite da neki zidov placa ratnu odstetu njemackom vojniku koji je bio u Auschwitzu?
Ovo je dno dna.
Mozda je trebao dati tim cetnicima cvijece kada su pokusali uci u Karlovac.
Ne kažem da nije istina (nisam ni pročitao članak) ali nikad ne bi vjerovao u nešto s dnevno.hr i sličnih portala.
@ante-sb u budućnosti molim te bez ustaša i četnika. budimo civilizirani please, 2021 je.
- Uređivano
fensisuperstar
Kako da nazovem tu gamad koja je rusila moju Domovinu
Oslobodioci mozda?
Ja sam se na cigane referirao al sam krivo napisao srbi pa ispravio.
Ne osuđujem ni cigane na temelju toga da su cigani.
Pričam o ljudima koji se ponašaju ko životinje i to im se tolerira jer su manjine.
ante-sb još ću samo jednom ponovit. Kako god misliš nešto predočit možeš to napisati civilizirano. I dat ću ti jedan info, moj pokojni otac je srbin koji je došao živit u Hrvatsku kad je završio studije i živio je od onda u Hrvatskoj. Većinu svog života je živio u Hrvatskoj. Zato molim te lijepo. Naslušao sam se tih uvreda čitav svoj život, ja koji imam Hrvatsko Talijansko dvojno državljanstvo. Upadali su nam u kuću i radili pretres ljudi koji nisu išli u rat, nisu bili u vojsci i nisu ništa radili osim glumili nekakve heroje na vozilima sa mitraljezima koji nisu bili registrirani.
Dnevno.hr ima svoj counterpart u srbiji koji radi iste vijesti ali okreće tako da rajca srbe na hrvate. Nećeš vjerovati ali vlasnik je isti. Zato te molim da kad kreneš pričati o ovakvim stvarim ili staviš spoiler i napišeš da postoje politički argumenti koji neće svakome sjesti ili odeš u temu u kojoj pišemo o politici i navali narode.
I čisto da znaš moj pokojni otac je Šeksu osobno napravio portret i bio je prijatelj od Bozanića.
Lijep Pozdrav
fensisuperstar
Sve 5
Ja sam 100% hrvat
I moja obitelj je imala ista takva iskustva samo su im u kucu ulazili prljavi bradonje koji su ih tukli i maltretirali.
Moj bratic od 13 godina je dobio metak u celo od prvoga susjeda,, a sin od toga istoga susjeda mu je bio najbolji prijatelj i molio svoga oca da ga ne ubije ali nije ga poslusao.
Pred ocima roditelja ga je ubio.
ante-sb Kako da nazovem tu gamad koja je rusila moju Domovinu
Oslobodioci mozda?
Kolko godina imaš?
Jesi stvarno uvjeren da su svi srpski vojnici bili tamo dobrovoljno i sa istom politikom kao njihovi tadašnji (po svemu sudeći i sadašnji) vođe?
Pogledaj ovo i reci da je tako.
wooddiebone
To je iz slovenije
Apsolutno nebitno.
Ratovalo se isto.
wooddiebone Kužim, dvaput napisati Srbi (nisi do kraja editirao btw.) a pri tome misliti na Rome i pri tome ih derogativno nazivati Ciganima se može dogoditi baš svakome, naravno.
Hoćeš ispričati tu anegdotu iz igre?
Odjebite s pizdarijama.
To što buz kaže. Ili ćemo korektno ili nikako.
Nigdje nisam dvaput napisao srbi niti sam se u ikojem trenutku svog momenta slabost referirao na srbe.
Nemam problema sa srbima.
Ali neću dalje o tome, dosta sam si zgadio mozak i sa tim jednim postom.
Hrvatska postaje Sibir, počeo snijeg padati, uobičajena pojava za travanj.
Dobro šta je s tim vremenom stvarno.Kad sam došao s posla bilo mi je vruće,sad pada snijeg kao da nema sutra a i još i grmi da se sve trese.Sutra opet vruće.Prognoza vruće i sunčano sa snijegom.
Ne bu dobro, sve ide naopako. Taj Haarp više utječe na našu psihu nek na vrijeme.
Jutros išao do susjednog grada koji je na nekih sat vremena vožnje, da si za terenca uzmem ljetne gume.
I kako se približavam tom mjestu, u susret mi idu vozila na čijem je krovu cca 20 cm snijega.
Šta je ovo mislim si, kao da prema Alpama idem, i odjednom ulazim u crne oblake i snijeg počinje doslovno da sipa po vozilu.
Uzmem gume, završim sve, vraćam se kući sunce sija, stari zove na roštilj.
@fensisuperstar nemam ja sa haarpom ništa, to vas jebe druga divizija
- Uređivano
Raziel @fensisuperstar nemam ja sa haarpom ništa, to vas jebe druga divizija
Heat NE VJERUJEM AHAHAHAHHAAHAHAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111111111111
fensisuperstar Svaki put ženu izbaci iz auta.
Ono što je meni kod svih tih videa fascinantno je da se svi ljudi voze s otključanim vratima auta.
Nije valjda da samo ja zaključavam vrata kad sjednem u auto?
Ali... zašto je ona uopće stala s onom Toyotom? I još vidi da je lik lud i ona stoji i dalje? Pa dobila je šta je tražila.
Šta se imam zaključavat kad je tetejac za pasom.
Ima li ko baterijsku kosilicu? Ako da, kakva su iskustva? Koliko traje baterija, koliko traje punjenje?
Čini mi se kao puno bolji izbor od motorne - ne troši ulje, ne troši benzin, praktički nema održavanja.
Tzereen bolje uzmi najeftiniju benzinsku nego prosjecnu na bateriju, baterija ce ti izdrzati, puni se par sati, ali snagom je lejm, baterija nije vjecna i osjetljivija je daleko od motora, evo ja vec par godina imam motornu kosilicu (platio ju samo 1100 kn), jednom promjenio ulje (reda radi), trosi ko upaljac, a snage ima i za gustu višlju travu di inace kosilice nisu ni preporucene nego trimeri...tako da ako ti je do odrzavanja, nemoj uzimat aku...moj savjet
Samo benzinjara brale. Za kosilicu/krcilicu i motorku nikad ne bih ni pomislio na Akku varijantu.
Sve ovisi o potrebama.
Aku više nine tolko slabo kolko ljudi misle.
Makita proizvode motorne pile na bateriju.
Sa strujom definitivno manje brige.
Nakon cijele zime ne košenja, đubre upali iz prve, a benzin kosilice svaki put nekaj zajebavaju.
wooddiebone benzinske kosilice su za prave muskarce.
Poanta i je da ne uzimam za sebe. Nego da kad majci zatreba, da si lagano potegne tu elektriku.
Ja mogu s flaksericom fino detaljno.
A kolka se površina kosi?
Za nešto manje bi bilo idealno u tom slučaju.
Ako je neki ficlek trave od 50-ak kvadrata može i nešto na struju, ali ako ima 1500 kvadrata onda neće ići.
wooddiebone nekih 100-120 kvadrata, ak se ne varam.