jel tko ima valjani stream za utakmicu dinamo-atalanta?

@k

Mlad si čovjek, možda u budućnosti Microsoft izbaci nesposobnu Cortanu iz Windowsa, a ubaci svemogućeg K.-a.

15 dana kasnije

Da se malo pohvalim, intervjuirali su me za hrvatski radio na temu videoigara. Koga zanima, može me poslušati ovdje: https://radio.hrt.hr/prvi-program/aod/video-igre/316117/?fbclid=IwAR27H8JMuydxhC4bC4Y3phQAdP-gmpVMJ85majXHvLe7OLisK85pxTAg6PA

U svojstvu otužnih i nemilosrdnih vremena u kojima sadašnji krvavo zlatni šiljati zub pokvarenog trenutka, poput Crne Smrti onomad redom gasi svijetla života, i po posljednji put isisava ljudske radosti, a u ovom slučaju pokušava zakopati i zatrpati vrelo virtualno-forumskog života, te nepovratno izmijeniti socijalnu strukturu našeg najdražeg digitalnog kutka do posljednjeg sjedišta ispunjenog samo najosviještenijim oštroumnim glavama, također potaknut i vlastitim (zabrinjavajućim? nostalgičnim?? zaljubljenim???) emocionalnim stanjem, pokazati ću impozantnu količnu naivnosti u pokušaju da vratim legendarnost nekad objelodanjeničkom dijelu foruma izgubljenog, da ne budem suviše sentimentalan pa kažem — izgubljenih —  vremena.

Nakon svega navedenog, kao najoštrije nekorištene noževe u kuhinji sponzorski zastupljenih, a mentalno zatupljenih vještica modernog doba izvlačim stare skenove koje život znače.

Da, gospodo; DA! Uživajte, skačite, plačite, grlite se, prskajte, štrapajte.

I samo tako...

Pokvarili pubertet tisućama malih gamera.

Hentai u ranim 2000.-ima je najluđe zamislivi prištavi srčani ritam. 

Hentai broj PSX-a je hrvatski ekvivalent američkom spuštanju na mjesec.

Budimo realni.

Aj čovječe, moraću izvući ovaj primjerak iz arhive. Tačno se sjećam da mi je ovaj broj kao klincu bio najčitaniji.

Evo ga. Jeben broj. Daj uberi samo ove igre na dnu. Borim se s mamurlukom čitav dan, al kad vidim ove naslove mamurniji sam tri puta. Kakva vremena, rođaci.

7 dana kasnije

A sjećam se toga, možda negdje još imam raskupusan taj broj. Pitam se zašto

Da ih nisam pol pogubio, iskasapio od nebrige i ostalog, skenirao bi ih u PDF. Sve brojeve. Kad nitko drugi neće.

9 dana kasnije

Ljubitelji Algide na aparatima - https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=magazin&id=2125963

8 dana kasnije

Djeste ekipa?

Ljubi babo.

djesi ameru bombardiraš li talibane?! mamicu im terorističku!

mjesec kasnije

Hong Kong Kina nije!!1!!:

11 dana kasnije

Testiram Discord webhook

Pitanje za vas šta ste dobri s autima. Ručna na Renault Megane iz '05 mi je totalno otišla. Koliko bi me moglo doć to popravit/zaminit ili šta već tribaju napravit? To i ulje u kočnicama. Mislim ima tu i drugih stvari ali ovo je kritično.

Ja imam iz 03, praktički je ista linija. Što je točno otišlo? Ručna je po sebi dosta primitivna. Možda samo trebaš zategnut sajlu? Da je pukla znao bi to. Nategnut je možeš i sam, navoj ti se nalazi baš na dnu ručne u autu.

Ali to je toliko jednostavno da ti neće mehaničar ni naplatit kad mu odeš da ti promijeni ulje što je 100-150 kuna.

Ništa ti ja to ne razumim da budem iskren, iša sam na tehnički i nisam proša jer ka ručna na livom kolu mi je praktički nepostojeća, a i na desnom dosta slaba. To i ulje je sve šta mi je reka u vezi toga, dalje nemam pojma.

A za to ne znam onda. Ulje općenito treba mijenjat prije svakog tehničkog. Možda bude neki kurac koji samo treba podesit, kao sajlu od ručne, pa te ispadne sitno nešto.