Prva odlazi zasluženo u hibernaciju. Vrijeme je za novu.

U to ime, požderimo nešto

https://www.youtube.com/watch?v=A6g0mPo-uJM

https://www.youtube.com/watch?v=DpsAxcvIeHg

Dammir se vraća kući.

Dobrodošli, nemojte se izuvat.

Objavio/la: @brijac

Dammir se vraća kući.

Joj što volim ovaj režim, plaća ide a ja ležim.

Jučer pijan, danas opet.

Rijetko kad se susretnem s naslovom s kojim mi se *ovako* lako poistovjetiti. ?  

Objavio/la: @fensisuperstar

@K. pretpostavljam da ne pričamo o ovome ?

Ae. Svejedno, ništa pretjerano pametno. Popravija sam, pa sad možeš vidit (ako *baš* želiš) komadić moje noge, suptilnu preporuku pisca i . . .

Palac ćevap, nokat na palcu koji je savršeno kružno oblikovan daje naslutiti kako se radi o osobi koja voli dobro pojest i popit pa nema smisla da trpa i gricka nokte zubima. Kao dokazni materijal upućujem na razne pamflete koji dotični ispiše u razini jednog gigametra. Nerijetko u dvostruko rimovanom jedanajstercu. Sadržaj istih služi kao fatalna autodestrukcija posebnih subdermalnih abdominalnih tekućina prema neopreznim mediokritetnim masama koje suptilno pokušava navesti na autoput više svijesti. Uspjeva li mu to, sadznat ćemo u sljedećem DLC-u koji košta 9.99$. Fala lepa i doviđornos.

Objavio/la: @yakuza_stinger

Palac ćevap, nokat na palcu koji je savršeno kružno oblikovan daje naslutiti kako se radi o osobi koja voli dobro pojest i popit pa nema smisla da trpa i gricka nokte zubima. Kao dokazni materijal upućujem na razne pamflete koji dotični ispiše u razini jednog gigametra. Nerijetko u dvostruko rimovanom jedanajstercu. Sadržaj istih služi kao fatalna autodestrukcija posebnih subdermalnih abdominalnih tekućina prema neopreznim mediokritetnim masama koje suptilno pokušava navesti na autoput više svijesti. Uspjeva li mu to, sadznat ćemo u sljedećem DLC-u koji košta 9.99$. Fala lepa i doviđornos.

Nani? Gasi forum, imamo pobjednika, dajte mu igricu po želji.

Malo opis K.-a na temelju slike. Ništa više, ništa manje.

Da, sad kad pogledam, definitivno palac odaje dojam da je riječ o delikatnoj i profinjenoj osobi, kakav uostalom i jest naš K.

Razočarala me slika, mislio sam da je K. AI.

Objavio/la: @heat

Razočarala me slika, mislio sam da je K. AI.

Najbolji komentar.

Zamisli tek razočaranja kad sam i sam svatija da nisam AI.