wooddiebone Baš me zanima kolko će crkve bit pune za vikend.
Baš sam prije jedno 3mj bio na krstitkama, stvarno uzak obiteljski krug, sve po mjerama. Kako ne idem u crkvu, zbog krstitki i što mi je to ipak uži krug obitelji, rek'o ajde idem da se djeca krste pa ća, ali... U crkvi mjera nema. Na svim onim klupama su upozorenja da može po 1 čovjek sjediti na svakom kraju, super reko. Ali, baciš oko ispred i iza sebe, čovjek na čovjeku za vratom, dobro da ne leže jedan drugom na ramenu. Nikakvi razmaci tu više ne vrijede osim što je sredina klupe prazna. Nitko živ se tamo ne drži mjera i ja sam odmah izašao van, nikad više, pa ni da me mole. Toliko o tome, a to je aktivno svaki dan/vikend, potpuno sam siguran. Možda generaliziram, ali još nisam bio u krivu kad je crkva u pitanju 🙂
Zero Ja bih samo molio da zabrane odlazak u crkvu za Uskrs. Moji su me pitali da idem s njima. Ne da mi se.
Joj mene moji nisu pitali ovo od valjda 8. razreda osnovne 😃 Crkva za mene ne postoji od davnih dana, pa sam im to slikovito objasnio tad i povremeno 😃 Moram se samo još otići raskrstiti i sve ostalo.