Uzmimo za primjer italiju, neznam jel ima nacije toliko odurne i toliko nemarnih ljudi kao tamo. Neki dan ladno imali sajam cvijeca sa par tisuca posjetitelja. Jedno troje ljudi nosilo maske. Njihovi kafici i javni prijevoz rade normalno.
Nas poslali doma nakon 3 tjedna iz istre, isto popodne sam odjebala od tamo da ne zapnem u dijelu drzave gdje se u italiju ide za vikend popit kavu. Imali smo oko 500 potvrdjenih dolazaka od strane talijana za prvi maj, imajte na umu za to vrijeme italija treba bit u karanteni na debelo. Njih jednostavno boli kurac. Nece njima nitko kvarit lifestyle na koji su navikli. Kada riskiras zivote cijele familije i sire da odes kupit dva kaktusa na sajmu znas kako stoje. Jedan od nasih tamo bio 2 mjeseca u italiji na skijanju, pa kad se vratio trebao je bit u karanteni dva tjedna, blago receno covjek je svaki dan isao u bicikliranje i fino sve to postao na facebooku dok ga nisu prijavili,pa je prijetio da ce tuzit osobu koja ga je prijavila.
Sa takvima imamo posla u svijetu. Sa "ma nece se meni desit". Zato i jesmo tu di jesmo.
Jucer cujem, osoba potvrdjeno pozitivna na corona virus, mora bit u samoizolaciji,jucer ga ulovili u autu sa jos njih troje kod Fuzina jer se njemu nije ostajalo u Zagrebu pa je odlucio ic Rijeku. Pa mater ti jebem.
Koliko ljudi koje imam na facebooku/instagramu stavljaju slike kako ispijaju kave/setaju gradom, imaju feste itd, neznam sto rec. Budi jebeno doma dva tjedna, znam da si toliko plitka osoba koja nema nista od zivota osim izlazit van i trosit pare i naslikavat se, ali mozes se smirit na 2 tjedna, tih 60 followera koje imas nece ni primjetit, tvoja instagram "karijera" ce prezivit.
Kakav god da je Putin, barem covjek ima muda, autoriteta i zdravog razuma da ljudima kaze da ce ic u zatvor na 5 godina ako budu hodali po vani, jer zna da ima posla sa stokom a ne ljudima.
Trebalo bi debelo pocet globit ljude po par tisuca kuna svaki put kada prekrse samoizolaciju, pa nebi nitko vise,jer nase ljude ne boli nista kao kad opalis po novcaniku. I dijelit novcane kazne za nenosenje rukavica i maski. Svima. Neka budale napune drzavni proracun sada kad je sranje.