Blebetaonica 2
voltriže, kako prolazi Sarajevska Karantena? jesi li se potajno i samozatajno vratio legendarnim i utješnim jrpg-ima u toplini svog doma, izađeš li hajvanski ponekad u grad ne sjećajući se pritom ni gdje si krenuo ni zašto, ili si više brdo Sarajevskih iz dućana uz šampionske klipove Želje na jubitou uz dimnu zavjesu sarajvske Drine đir?
ispovjedi nam se. (ne zanima nas tvoj ljubavni i poslovni život, već sve ovo između)
Mene zanima i ljubavni i između.
Ak se kužimo.
kad malo bolje razmislim, fali ono razdoblje ranih 2010.-ih kad se prištavo forumski šibalo po svemu onome što smo stvarno mislili u tom trenutku, za razliku od danas kad šibamo samo po onome što mislimo da mislimo.
a možda mi je samo dopizdija ovaj lockdown. rip K.
Kad smo kod ljubavi i ljubavnih problema, odmah se prisjetim te iste godine, Res Nulliusa i njegovih ljubavnih poteskoca kad ga je cura ostavila.
A tek kad se prisjetim Plave Brale i nrg-a kad ju je htio povalit u zenskoj chenifi, a cura ladno pijano odbila
Zlatno doba.
ofc, pije chivas i igra tropico
Raziel A tek kad se prisjetim Plave Brale i nrg-a kad ju je htio povalit u zenskoj chenifi, a cura ladno pijano odbila
Većini ljudi je 2020a bila najgora godina u zadnjih nekoliko godina. MTu, mamostečenom vozaču 320dizela 2020 nije bila najgora godina
Plava brale je i dalje apsolutno uberzgodna u pizdu lijepu materinu kad smo kod toga.
k voltriže, kako prolazi Sarajevska Karantena? jesi li se potajno i samozatajno vratio legendarnim i utješnim jrpg-ima u toplini svog doma, izađeš li hajvanski ponekad u grad ne sjećajući se pritom ni gdje si krenuo ni zašto, ili si više brdo Sarajevskih iz dućana uz šampionske klipove Želje na jubitou uz dimnu zavjesu sarajvske Drine đir?
Karantina je do 11 tako da se ima vremena i popiti i zagalamiti. Ja od 2010 nisam mijenjao zivotni stil osim sto ne igram vise tako da imaju obe varijante. U subotu se pilo cijeli dan i noc do nedelje popodne. Dosla nam policija kaze kako mozete vise, ne spavate 2 dana, kaze im jedan frajer imamo mi naspavano.
Raziel Kad smo kod ljubavi i ljubavnih problema, odmah se prisjetim te iste godine, Res Nulliusa i njegovih ljubavnih poteskoca kad ga je cura ostavila.
(moram priznat da se (nažalost) ne sjećam ovog perioda lmao)
res nullius je bio čvrsto integrirana, ali istovremeno i zanesena te suviše osebujna ličnost. bilo je već prekasno da koegzistiramo na istom forumu/forumima kad sam se ja napokon odlučio za pomnije "praćenje" domaćih gaming foruma, pa i više-manje samog interneta kao takvog, ali čitajući unazad tada neke od legendarnih prepiski njega i ostalih karakternih i specifičnih članova, zapamtio sam resa kao jako simpatičnu i do vrha napunjenu vreću stavova.
prilično sam siguran da bi u nekom drugom životu razmijenjivali chrono triggere, dragon questove i final fantasyje tužnjikavo pritom ponekad nabadajući nekakve crtice o luđem spolu.
nadam se da nije završio tragično, romantično i suvišno kao kakav verterovski junak.
nisam ni sumnjao da se u sarajevu usprkos svemu klizi kvalitetno.
respect.
Imam Resa na PSN-u, ali čini mi se da je neaktivan još od PS3 ere, lol. I mislim da je dugo bio sa članicom Selphie (Lucija) u prisnom odnosu, ne znam je li tako i dalje. Valjda je živ i još uvijek glumi tuljana od sebe.
To be continued...
Kao da smo sve bliže modernom feudalizmu, te umjesto da idemo naprijed (ovo ne vrijedi samo za RH), mi idemo nazad.
Ne znam...kao da netko ŽELI da ljudi što više ovise o državi, velikim vladama i da nisu vlasnici ničega.
Kakva god bila situacija s ovom "pandemijom" ti naprosto NE MOŽEŠ uskratiti mogućnost da ljudi zarađuju za SVOJ život. To naprosto NIKAKVA "prijetnja" ne bi trebala spriječiti ljude u tome da jednostavno žive i imaju svoju poslovnu slobodu. Ne možeš zabraniti nekome da hrani svoju obitelj neovisno o državi. To se ne smije dogoditi, ali događa se. I neki to podržavaju.
Valjda bi i Ivana Gundulića proglasili luđakom kada je napisao:
O liepa, o draga, o slatka slobodo,
dar u kôm sva blaga višnji nam Bog je dô,
uzroče istini od naše sve slave,
uresu jedini od ove Dubrave,
sva srebra, sva zlata, svi ljudcki životi
ne mogu bit plata tvôj čistoj lipoti!
Kažem vam. Luđak, ekstremist, ima da gostuje u Bujanca i da se druška s Karolinom Krišto.
Naravno da mogu i to i provode, ali postoje mjere koje to donekle kompenziraju i koje mi svi plaćamo ili dijelom i EU. Od tih poduzetnika i djelatnika "preživjet" će tko može, tko neće, netko će to upotpuniti kasnije ako bude takav zahtjev tržišta. Jbg, slična filozofija kao "pustimo virus neka harači, pa tko preživi, pričat će", samo što bi tada cijena po ono najvrjednije - ljudske živote bila puno veća. Zbog starijih i slabih se sve ovo i radi, u nadi da će cijepljenje ići tim tempom da za par ili više mjeseci ovo prestane biti aktualno. Mislim da smo to već apsolvirali.
Dakle, kad dođe red na nas mlađe, molim da ne filozofirate previše i lijepo se odete cijepiti. To je najviše što možete učiniti za sebe i bližnje kad je zdravlje i sve ostalo s tim povezano u pitanju. Otprilike svi želimo normalan život natrag.
Možeš ti educirati do besvijesti.
Karakteru kojeg su vrbovali od malena teško je otvoriti oči.
Imaš ljudi sa 2 fakulteta pa vjeruju u razne teorije zavjere. Tu kod nas, osobno poznam.
Zapitaj se kako to? Od 91. vlada kolektivno zatupljivanje populacije.
pravednik Baš zato i govorim o samoj kvaliteti edukacije. Pod time obuhvaćam čitav sustav, od osnovne škole pa do fakulteta. U jednom se trenutku odlučilo da je znanost mišljenje, a mišljenje ekvivalentno stručnosti i sada imamo ovakve situacije u kojima je ljudima teško i masku staviti na lice. Nismo jedini, ali se zabrinem kada vidim koliko smo brojni.
Nema potrebe, budite kao jedan moj poznanik. Odustao od doktora i lijekova, a posvetio se znalcima s Youtubea. Sad ima 2 umjetna kuka i koljeno.
Ono što se desilo u parlamentu je divljaštvo, no nikad se ništa nije postiglo, niti će se postignuti mirnim prosvjedom koji je čisti gubitak vremena i financija.
Ne opravdavam nerede koji se događaju ali barem je ljudima u podsvijesti da se to zbilo radi nečeg dok kod mirnog prosvjeda se ljudi skupe, odu svojim domovima i sutra se zaboravi da su uopće prosvjedovali.
Jedino mi, Hrvati nemamo muda napraviti bilo što da nam bude bolje, srbi, bosanci, grci, svi masovno prosvjeduju da bi si poboljšali kvalitetu života dok mi komentiramo izjave Nine Badrić i Nives Celzijus na 24 sata portalu.